+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Akersloot.
Laad meer vacatures

Mechanical engineer, geothermal energy Akersloot

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

TeqJob Engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Vacature mechanical engineer, geothermal energy

Wij ontwikkelen stabilisatoren voor grondboringen voor onder meer de winning van geothermische energie. Door onze oplossingen zijn wij in staat om minstens 30% efficiënter te boren dan verglijkbare technieken. Wij hebben een vacature openstaan voor een mechanical engineer die ons gaat ondersteunen met de verdere ontwikkeling van onze producten en R&D van nieuwe producten. Ons hoofdkantoor is in de omgeving van Alkmaar en wij zijn internationaal georiënteerd. Het betreft een direct dienstverband bij de werkgever.


Het bedrijf

Wij bestaan 20 jaar, werken nu met 15 collega's en zijn gedreven door innovatie. In eerste instantie werkte wij voornamelijk in de olie- en gasindustrie maar steeds vaker ook voor geothermische energie projecten. Door vergaande analyses, keuze van materialen en vernieuwende, innovatieve ontwerpen zijn wij toonaangevend in de boorindustrie aangaande stabilisatoren. Met behulp van onze stabilisatoren beperken wij trillingen van het boren en leveren zo meer efficiëntie, rendement en zijn kostenbesparend. Door een goede samenwerking, intern, met onze klanten en partners zijn wij instaat om bestaande producten te optimaliseren en ontwikkelen wij nieuwe producten. Wij werken volgens ISO9001:2008 kwaliteitsnormen, waardoor we een consistente procesaanpak en een sterke klantgerichtheid garanderen. Wij kennen een duidelijke structuur maar zijn zeker niet hiërarchisch ingericht. Onze technologie wordt momenteel gebruikt door enkele van de grootste operators en serviceproviders in meer dan dertien landen over de hele wereld


Wat ga je doen als mechanical engineer
  • Ontwerpen en engineering van mechanische projecten in 3D CAD software
  • Bepalen van onderdeelspecificaties (materiaal, hardheid, behandeling)
  • Analyseren van spanning / vervorming ten gevolge van mechanische en thermische belastingen
  • Computersimulaties uitvoeren met behulp van CAE (CFD en FEA) software
  • Bij klanten langs (internationaal) om samen oplossingen / uitdagingen te bespreken

In deze functie stimuleren wij jou om ook te kijken naar de nog niet bewandelde paden. Deze manier van werken heeft ons ver gebracht in de ontwikkeling van onze producten, hierbij stel jij zelf jouw prioriteiten zonder de lopende opdrachten uit het oog te verliezen.


Dit hebben wij jou te bieden

Een marktconform salaris dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Een startende engineer kan rekening houden met een salaris tussen de €3000,- en €3500 br/mnd en een senior engineer kan bij ons tot €5000,- br/mnd verdienen. Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn bespreekbaar. Doorgroeimogelijkheden en een leuk team om mee samen te werken. De saamhorigheid binnen ons bedrijf is groot, er heerst een informele (team) cultuur.


Jouw vaardigheden - kwalificaties
  • minimaal HBO werk- en denkniveau
  • ervaring als mechanical engineer
  • Softwarekennis: AutoCad, Inventor, CAE-software
  • goede kennis van werktuigbouwkunde en mechanica
  • talenkennis Nederlands en Engels (voertaal is Engels)
  • kennis van projectmanagement

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van mechanical engineer
Als mechanical engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, de engineering en het uitwerken van details binnen jouw toegewezen opdrachten. Door regelmatig overleg te voeren zal met jouw analyse, engineering en ontwerpen aanpassingen gemaakt worden ter verbetering van uiteindelijke ontwerp. Hierdoor zijn wij nog beter in staat om onze klanten tevreden te stellen. Jij bent een teamlid van R&D en er zal regelmatig aanspraak gedaan worden op jouw expertise bij nieuwe ontwerpen.

Als je niet helemaal past in het profiel en deze vacature spreekt je wel aan nodig ik je graag uit om te reageren. TeqJob doet in opdracht het recruitment voor deze vacature, je gaat direct in dienst bij de werkgever.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in