+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Albergen.
Laad meer vacatures

Servicemonteur Elektrotechniek Albergen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WerkTalent

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
WerkTalent

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.800 p/m

Vacature in het kort

Als servicemonteur elektrotechniek ben je de expert in het onderhouden en beheren van installaties. Je lost snel storingen op en voorkomt ze liever. Je werkt zelfstandig aan onderhoud, beheer, en reparaties. Ook doe je kwaliteitscontroles. Plus, een ruime nieuwe bedrijfswagen en goed gereedschap. Je werkt voor een bedrijf dat expert is in energiebesparing en duurzame oplossingen. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een servicemonteur elektrotechniek die een kei is in het onderhouden en beheren van de installaties van onze klanten?

Dit ga je doen

Los jij binnen no time storingen op, óf liever: voorkom jij zo goed mogelijk dat er storingen ontstaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voorkomen is immers beter dan genezen.

Weet jij alles van elektronische installaties? Als servicemonteur elektrotechniek voer en begeleid je op aanwijzing van de afdelingsleiding zelfstandig (preventief) onderhoud, beheer, reparaties, kleine vervangingen of mutaties uit. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles en inventarisaties uit: Wat is de huidige staat, toekomstverwachting en verwachte levensduur. Treedt er toch een storing op? Geen probleem, want als servicemonteur weet jij als geen ander hoe je deze oplost.

Ga jij netjes te werk? Heb je een goed verantwoordelijkheidsgevoel? Werk je graag samen? En haal jij jouw voldoening uit het installeren van systemen in de elektrotechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je zoal doen:

  • Je zorgt dat de montage tijdig en naar tevredenheid is uitgevoerd, je bent het visitekaartje voor ons en onze opdrachtgevers;
  • Je bent het aanspreekpunt voor onze opdrachtgever en je collega’s;
  • Je voer de eindinspectie uit en zorgt voor de oplevering.
Dit krijg je
  • 32/40-urige werkweek;
  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Doorgroeimogelijkheden/ Opleidingsplan;
  • Ruime nieuwe bedrijfswagen
  • Goed gereedschap.
Dit ben je
  • Je beschikt over een diploma elektrotechnisch installateur of gelijkwaardig;
  • Je hebt ervaring in installatie en montage werk;
Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een ervaren en onafhankelijk expert in energie­besparende en -opwekkende elektraproducten voor de zakelijke markt. Ze hebben daarbij een sterke focus op (en specifieke kennis over) ledverlichting, zonnestroomoplossingen, elektrisch verwarmen en laden. Doordat zij niet merkgebonden werken, kunnen ze onafhankelijk adviseren over de juiste oplossingen. Er wordt gewerkt volgens een aantal vaste waarden, waarbij een gegarandeerd rendement met hoogwaardige duurzame kwaliteit het uitgangspunt is.

1. Oprecht adviseren
De adviseurs zijn mensen met het hart én het (nuchtere) verstand op de goede plek. Ze luisteren goed naar de klant en adviseren eerlijk en oprecht over de juiste oplossing. Luchtkastelen worden door hun niet gebouwd. Een duurzaam fundament wel.

2. Synergie in de keten
Synergie in de keten en hechte samenwerking in projectteams is erg belangrijk. Een beter resultaat behalen zij als we trouw én solidair zijn aan hun opdrachtgevers en leveranciers. Transparantie is de basis voor een sterke, eerlijke keten.

3. Flexibiliteit
Het vergt veel kennis om de juiste armaturen en systemen te vinden. Zéker in een markt die erg in ontwikkeling is. Bij wijzigingen tijdens het proces, kunnen zij binnen de klantvraag snel schakelen. Wij lossen elke puzzel op.

4. Specialistische kennis
Onze opdrachtgever is een ambitieuze professional, met een passie voor techniek. Ze stellen hoge eisen aan hunzelf en aan onze producten en diensten. Dat vertaalt zich in actuele en specialistische kennis over nieuwe technieken, wet- en regelgeving en normen.


Interesse?

Interesse??? Bel met Hans 06 44 45 48 64 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in