+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Elektromonteur bedrijfswagens Oldenzaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Effect Personeelsdiensten

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 39 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je met elektronica en auto's werkt? Als Elektromonteur bij een bedrijf dat speciale auto's maakt, ga je nieuwe voertuigen uitrusten met elektronische apparatuur. Je werkt zelfstandig en in een team. Het bedrijf is groeiende en biedt een plek waar je veel kunt leren en je ideeën kunt delen. Plus, er zijn vaak bedrijfsfeestjes! Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Zoek je een start in de elektrotechniek of ben je een ervaren elektricien, en heb je een liefde voor auto's? Vind je variatie in je werk belangrijk en werk je het liefst in teamverband? Overweeg dan om als Elektromonteur aan de slag te gaan bij een bedrijf gespecialiseerd in speciale bedrijfswagens!


Je nieuwe baan

Als Elektromonteur bedrijfswagens ben je verantwoordelijk voor het uitrusten van nieuwe (elektrische) voertuigen met verschillende elektronische accessoires, waaronder communicatiesystemen, signaleringsapparatuur, elektrotechnische voorzieningen, navigatiesystemen en trackingapparatuur. Als elektrotechnicus verricht je deze installatiewerkzaamheden zelfstandig, maar je werkt ook intensief samen met je collega's van het elektrotechnische team. In samenwerking met de klantcoördinator zorg je voor een vlekkeloze realisatie van projecten, met een sterke focus op kwaliteit.

Het bedrijf is op zoek naar een nieuwe teamlid die graag wil leren en een proactieve houding heeft. Je geniet van de samenwerking in een hecht team binnen een bedrijf dat aan het uitbreiden is en je staat open voor het aangaan van nieuwe uitdagingen. Dit bedrijf biedt jou een boeiende rol in een dynamisch team, met de mogelijkheid om je eigen ideeën aan te dragen en tot uitvoering te brengen.


Over het bedrijf

Je toekomstige werkgever is een middelgroot familiebedrijf, gespecialiseerd in het personaliseren en modificeren van nieuwe bedrijfsvoertuigen en auto's voor persoonlijk en speciaal gebruik. Hun klantenbestand bestaat vooral uit overheidsinstellingen (zoals politie, gerechtelijke instanties en de marechaussee), autodealers en leasingbedrijven verspreid over Nederland. Met Oldenzaal als thuisbasis, beschikt het bedrijf over een veelzijdig team van 28 medewerkers, die in de meeste gevallen al een lange tijd aan het bedrijf verbonden zijn. Als gevolg van bedrijfsgroei is er nu ruimte ontstaan voor versterking van het team met een nieuwe collega.


Wat we jou bieden
  • Genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een moderne werkplaats

  • Een dynamische en veelzijdige functie van 39 uur in de week

  • Een aantrekkelijk startsalaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

  • Uitzicht op een vaste aanstelling

  • Genoeg bedrijfsfeestjes!

Jouw kwaliteiten
  • Je beschikt over mbo+ werk- en denkniveau

  • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke rol of een (bijna) afgeronde elektrotechnische opleiding

  • Je bent ambitieus en leergierig en hebt een passie voor voertuigen

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in