+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Monteur bedrijfswagens Oldenzaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Effect Personeelsdiensten

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 39 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je met je liefde voor auto's aan de slag kunt in de montage of interieurbouw? Werk je graag in een team en houd je van verschillende taken? Dan is deze functie iets voor jou. Je gaat aan de slag met het installeren en aanpassen van interieurs in bedrijfs- en personenauto's, zoals het maken van voertuigen voor speciale doeleinden. Je werkt in een groeiend bedrijf, waar je de kans krijgt om te leren en je ideeën te delen. Plus, er zijn genoeg bedrijfsfeestjes! Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Zoek je een baan in de montage of interieurbouw en heb je een liefde voor auto's? Geniet je van variatie in je werk en vind je het leuk om in teamverband te werken? Sluit je dan aan bij dit team met verschillende vakmensen!


Je nieuwe baan

Als monteur bedrijfswagens of interieurbouwer ben je verantwoordelijk voor het installeren en samenstellen van interieurs in zowel bedrijfs- als personenauto's. Dit omvat het aanpassen van voertuigen voor specifieke doeleinden zoals het transport van gevangenen met cellenbussen, voertuigen voor het vervoeren van honden en voertuigen voor noodhulpdiensten. Je taken zullen voornamelijk bestaan uit het monteren van vloeren en wandbekleding, het inbouwen van cellen en hondenhokken, en het installeren van opbergkasten en ladesystemen. Het bedrijf is op zoek naar een nieuwe teamgenoot die een sterke wil heeft om te leren en initiatief neemt. Je moet het prettig vinden om samen te werken in een hecht team binnen een bedrijf dat aan het groeien is, en openstaan voor het aangaan van nieuwe uitdagingen. Het bedrijf biedt jou een stimulerende rol binnen een aangenaam team, waar je ook de kans krijgt om je eigen ideeën te presenteren en te realiseren.


Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een familiebedrijf van gemiddelde grootte, en is expert in het op maat maken en aanpassen van zowel nieuwe bedrijfs- als personenauto’s. Ze bedienen voornamelijk klanten zoals overheidsorganisaties (denk aan de politie, justitie, en de marechaussee), importeurs en leasemaatschappijen door heel Nederland. Het bedrijf is gevestigd in Oldenzaal en kent een divers team. Momenteel telt het team 28 werknemers, die veelal al langere tijd bij het bedrijf in dienst zijn. Door de recente uitbreiding van het bedrijf, zijn ze op zoek naar een nieuwe medewerker.


Wat we jou bieden
  • Een moderne werkplaats met genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen

  • Een uitdagende en afwisselende functie van 39 uur in de week

  • Een goed salaris tussen de €2500 en €3300 bruto per maand

  • Uitzicht op een vaste aanstelling

  • Genoeg bedrijfsfeestjes!

Jouw kwaliteiten
  • Je beschikt over mbo+ werk- en denkniveau

  • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke rol of een (bijna) afgeronde voertuig-technische of interieurbouw/timmerman opleiding

  • Je bent ambitieus en leergierig en hebt een passie voor voertuigen

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in