+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alblasserdam.
Laad meer vacatures

Schadecalculator Alblasserdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

RED Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Hou je van auto's en wil je klanten blij maken? Dan is de baan van Schadecalculator iets voor jou. Je zorgt ervoor dat auto's met schade weer als nieuw zijn. Je maakt berekeningen, plant het werk en zorgt dat alles op tijd klaar is. Je werkt voor een groot bedrijf met veel collega's. Hier kun je veel over auto's leren en zijn er kansen om verder te komen. Het is een plek waar je altijd kunt groeien en beter worden in wat je doet. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij jouw passie voor auto’s combineren met klant- en servicegerichtheid? Dan zij wij voor onze functie van Schadecalculator op zoek naar jou!

Als Schadecalculator zorg je dat ingeleverde schadevoertuigen in perfecte staat worden teruggegeven aan klanten. Je stelt schadecalculaties op om de schadelast te minimaliseren, plant werkzaamheden, zorgt voor gedegen werkvoorbereiding en nauwkeurige nacalculatie om alle afspraken na te komen. Je bewaakt de voortgang van de werkzaamheden, informeert de klant en levert het herstelde voertuig af.

Over de opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een bekende automotive organisatie binnen de regio Zuid-Holland. In totaal werken zij met ruim 650 enthousiaste collega’s en zorgen zij er iedere dag voor dat de klanten tevreden zijn. Door de grootte en de diversiteit van het bedrijf kun je veel leren op het gebied van automotive, zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden en kun je jezelf constant blijven ontwikkelen.

Gevraagd

Natuurlijk is het duidelijk dat jouw liefde voor auto's onmiskenbaar is. Als Schadecalculator ben jij het directe aanspreekpunt voor de klanten, en jouw doel is hun volledige tevredenheid te waarborgen. Met uitstekende communicatieve vaardigheden weet je vriendelijk en professioneel met alle klanten om te gaan. Bovendien vragen we het volgende:
  • Een afgeronde mbo-opleiding als basis;
  • Ervaring als Schadecalculator wordt gewaardeerd.


Aanbod

Binnen dit bedrijf kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team. Naast een serieuze werkhouding vinden ze de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn! Als je bent aangenomen zul je deelnemen aan hun introductieprogramma met andere nieuwe collega’s, zo voel jij je snel thuis binnen deze organisatie! Daarnaast kun je rekenen op:
  • Een salaris tussen €2.500,- en €3.500,- bruto per maand;
  • Goede persoonlijke begeleiding waardoor je iedere dag een beetje beter wordt;
  • Voldoende (online) trainingen;
  • Een vast contract bij goed functioneren.
Interesse?
Ben jij net zo enthousiast als wij? Vergeet dan niet te solliciteren! Heb je nog vragen voordat je solliciteert? Mats vertelt je graag meer over de functie en het bedrijf. Wij zijn te bereiken via 010-3182840 of stuur een mailtje via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Let op: een referentiecheck is onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in