+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.

Register Makelaar / Kantoorleider Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kraai Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Namens een allround makelaardij (met meerdere vestigingen in het gebied tussen Alkmaar en Lelystad) is Kraai Recruitment op zoek naar een Register Makelaar (RM) / Kantoorleider voor een bestaande NVM vestiging onder de rook van Alkmaar. Gaat jouw voorkeur echter eerder uit naar Amstelveen en omgeving, dan zijn daar ook mogelijkheden.

Ben jij een ervaren, gecertificeerde K.RMT’er (bezig met RM) of een door de wol geverfde Register Makelaar die zichzelf bestempelt als ‘netwerker’ en ‘kartrekker’? Is het jouw ‘ding’ om als aanvoerder richting te geven aan een eigen team? Gedreven, commercieel en communicatief een kei?

Kraai Recruitment komt graag met jou in contact!



Gevraagd

In een notendop: jij staat stevig in je schoenen, bent representatief, sociaal, collegiaal en hartelijk en je hebt een positieve instelling. Je bent leader by example, loopt voorop en je weet hoe je dingen geregeld krijgt. Voor jou is vernieuwing geen rood kruis, maar juist iets wat je omarmt.

De professional in jou beschikt over commerciële eigenschappen en is zeer communicatief ingesteld. Je leeft voor de makelaardij; dat is jouw passie. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en je weet je collega’s met veel enthousiasme naar een (nog) hoger plan te trekken. Je bent een aanpakker en dus proactief en gericht op resultaat. Daarbij beschik je uiteraard over voldoende juridische en fiscale kennis van contracten en heb je een duidelijke kijk op de woningmarkt.

Denken, werken en communiceren doe je op HBO niveau, je bent in het bezit van (minimaal) een KRMT inschrijving (en flink op stoom richting RM), maar bij voorkeur ben jij een ervaren Register Makelaar (en eventueel Taxateur).



Aanbod

Wat mag jij verwachten?

Deze gevestigde partij is actief in alle disciplines van de makelaardij: aan- en verkoop (en -huur) van bestaande bouw, nieuwbouw, bedrijfsmakelaardij en taxaties; daarbij vormt de afdeling financieel advies (hypotheken en verzekeringen) een belangrijke rol binnen de groep.

Werken bij deze opdrachtgever betekent een drukke, afwisselende baan met meer dan voldoende verantwoordelijkheid en afwisseling.

Naast een zeer collegiaal ingesteld bedrijf met veel leuke collega’s, biedt deze baan enorm veel uitdaging (maar daarover lees je hieronder meer). 

Arbeidsvoorwaarden (naast de vele vakantiedagen ….):

  • Maandsalaris (afgestemd op je kennis, kunde en ervaring) vanaf € 4.500,-
  • Bonusregelingen
  • Auto van de zaak of reiskostenvergoeding
  • Telefoon en iPad
  • Premievrij pensioen

Is dit jouw nieuwe functie?

Vooropgesteld: makelen zit in je DNA. Maar dat vormt slechts de basis van je werk ….

Zie het maar als ware het je eigen toko. Daar ben jij verantwoordelijk voor de omzet en voor alles wat daartoe leidt. Een goede sfeer op kantoor, het onderhouden en uitbouwen van een relevant netwerk, een positief imago, marketing & pr. Alles staat in het teken van het verkrijgen van nieuwe opdrachten; van de intake tot de after sales activiteiten. Jij weet als geen ander dat tevreden klanten de weg zijn naar nieuwe relaties.

Zie jij jezelf deze rol invullen? Dan kom ik graag met jou in contact.
Discretie is uiteraard gegarandeerd.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in