+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Piping engineer, Plant 3D Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

TeqJob Engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.700 p/m

Vacatureomschrijving

Vacature Piping engineer, Plant 3D in Alkmaar

Dit bureau is gespecialiseerd in het ontwikkelen, het uitvoeren en het realiseren van innovaties van multidisciplinaire projecten  in de staal-, farmaceutische-, chemische-, elektronica- en food-industrie. Binnen de projecten worden er projectteams samengesteld waarbij iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen discipline. Er wordt samengewerkt met grote industriële partners zoals de Shell, Tata, Rijkswaterstaat en NRG. Innovatie en duurzaam zijn kernwaardes binnen dit bedrijf en zeker ook hieruit ontstaat efficiënte innovaties die breed inzetbaar zijn binnen de industrie. Vanuit deze kennis worden er ook eigen interessante producten ontwikkelt zoals een 3d laser scanner toepasbaar in grote plants ten behoeve van modificaties.

Als Piping engineer, Plant 3D ben je verantwoordelijk voor omzetten van design en modificaties in een 3D ontwerp. Hierbij denk je actief mee binnen het project en signaleer je mogelijke problemen en brengt deze ter sprake. Jij draagt zorg voor een efficiënte routing van het leidingwerk en plaatsing van de noodzakelijke apparatuur binnen een procesinstallatie. Je werkt op basis van aangeleverde specificaties en P&ID's (Piping and instrumentation diagram). Binnen het projectteam ben jij een belangrijke schakel en ben je niet bang om je inzichten te verdedigen. Natuurlijk ben je op de hoogte van normen en diverse richtlijnen binnen procesinstallaties en/of grote HVAC-installaties.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris (indicatie €3700,00 bruto per maand) dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Diverse doorgroeimogelijkheden, een persoonlijk ontwikkelplan en een leuk team om mee samen te werken. De saamhorigheid binnen dit bedrijf is groot, er heerst een informele (team) cultuur. Dit is een innovatieve, duurzame en moderne werkomgeving waar ontwikkeling gestimuleerd wordt.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

  • HBO werk en denkniveau
  • kennis van werktuigbouwkunde / piping design
  • talenkennis Nederlands en Engels
  • aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare discipline

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!


Waarom zou je kiezen voor de baan van Piping engineer, Plant 3D

Een afwisselende baan met mooie uitdagingen bij een goed georganiseerd engineeringsbureau met veel diverse projecten. Je bent werkzaam voor opdrachten van grote multinationals en het kan voorkomen dat je op locatie ingezet wordt. Je bent werkzaam binnen  multidisciplinaire projectteams en er zijn diverse doorgroeimogelijkheden.

TEQJOB engineering verzorgt het recruitment voor deze vacature, je gaat direct in dienst bij de werkgever met als uitgangspunt een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in