+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.

Trainee Piping- Mechanical engineer in Alkmaar Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

TeqJob Engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.800 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Vacature Trainee Piping- Mechanical engineer in Alkmaar

Bij ons engineeringsbureau werk je aan innovatieve projecten in diverse sectoren zoals energie, milieu en industrie. Je ontwikkelt je verder als piping engineer / designer. Je werkt samen met ervaren collega’s die je begeleiden en stimuleren. Bij ons krijg je de kans om te leren van ervaren collega's en jezelf te ontwikkelen tot een zelfstandig werkende piping engineer.


Bedrijfsinformatie

Een innovatief technisch gedreven engineeringsbureau met ruim 100 medewerkers. Naast het uitvoeren van opdrachten voor energiebedrijven, productiebedrijven en installatiebedrijven ontwikkelen wij ook eigen producten. Deze ontstaan altijd vanuit een idee van een medewerker of een ontwikkeling in de markt waardoor er een behoefte ontstaat aan een nieuwe machine of product. Wij zijn een goed georganiseerde en toegankelijk bedrijf waarbij voldoende ruimte is voor individuele ontwikkeling, wensen en ideeën. Wij werken met verschillende nationaliteiten en Engels is steeds meer de voertaal.


Wat ga je doen als Piping Engineer

Met behulp van een 3D-engineeringspakket (Plant 3D) ga jij opdrachten en specificaties omzetten in een bruikbaar ontwerp. Hierbij hou je rekening met geldende normen en draagt zorg voor een efficiënte routing van het leidingwerk en de toepassing van apparatuur. Je werkt altijd samen in een team van engineers aan specifieke opdrachten, binnen het projectteam neem jij je verantwoordelijkheid draag je zorg voor een juiste invulling van jouw opdrachten. Hierbij hou je rekening met alle voorkomende aspecten en brengt deze ter spraken in de teammeetings. Je werkt samen met andere ingenieurs en technici om ervoor te zorgen dat onze projecten voldoen aan de vereisten op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid. Wij werken veel met energiebedrijven en het opnemen van bestaande situaties in de offshore behoort tot de mogelijkheden.

Verantwoordelijkheden

  • Engineering, design leidingwerk en ventilatiesystemen
  • Routing, materiaal en product keuze
  • Oplossen van technische problemen en vinden van oplossingen die de duurzaamheid en kwaliteit verbeteren
  • Je werkt in multidisciplinaire teams om projecten te realiseren
Dit vragen wij van jou

Deze functie vereist een hbo werk en denkniveau en omdat je regelmatig aan verschillende projecten werkt een flexibele instelling. Je bent analytisch, oplossingsgericht en je kan goed samenwerken in een projectteam.

  • Bachelor of Master in Mechanical Engineering of een gerelateerd vakgebied
  • Ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van leidingsystemen
  • Interesse in industriële omgevingen
  • Je woont in de omgeving van Alkmaar
  • Gedreven om te blijven leren en nieuwe technologieën te ontdekken
Dit hebben wij jou te bieden

Een concurrerend salaris (€2800 - €3500 br/mnd bij een werkweek van 40 uur), 27 vrije dagen per jaar en 13 ADV, diverse onkostenvergoeding, een goede pensioenregeling en ruim voldoende opleidingsmogelijkheden. Techniek staat niet stil, wij verzorgen regelmatig product updates, veiligheidstrainingen en in overleg kan jij jezelf verder specialiseren. Je kan rekenen op een goede inwerkperiode voor dat je zelfstandig aan het werk gaat. Wij zijn een technisch gedreven bedrijf, onze cultuur is informeel en collegiaal. Het verloop bij ons is laag omdat wij graag actief meedenken met jouw carrière wensen. Deze vacature is ontstaan door de grote vraag naar onze diensten en producten.

Heb je interesse (ook als je niet helemaal past in het profiel) in de functie van piping engineer, stuur dan je cv of neem contact met ons via de website van TeqJob Engineering.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in