+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Medemblik.

Mechanical Engineer Medemblik

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Betaselect

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Als Mechanical Engineer speel je een cruciale rol in het aanpassen van ontwerpen van procesapparatuur aan de specifieke eisen van klanten. Je neemt het voortouw vanaf de klantvraag tot aan de oplevering, waarbij je de technische specificaties en haalbaarheid bewaakt. Je voert complexe berekeningen uit voor drukvaten en ontwerpt apparatuur met behulp van geavanceerde tools. Jouw werk omvat ook het begeleiden van klanten tijdens productafnames en het onderhouden van belangrijke relaties. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Als Mechanical Engineer ga je de uitdaging aan om de ontwerpen van procesapparatuur aan te passen volgens de specifieke eisen van klanten. Je neemt het stokje over van de sales engineer zodra de klantvraag is doorgezet. Hierbij bewaak je nauwlettend de voortgang, technische specificaties en haalbaarheid, om ervoor te zorgen dat het eindproduct aansluit op de behoeften van de klant.

Je verantwoordelijkheden omvatten onder andere het uitvoeren van berekeningen voor drukvaten volgens internationale ontwerpcodes zoals ASME VIII, EN 13445 en AD2000. Daarnaast ontwerp en detailleer je de procesapparatuur op basis van de klanteisen, gebruikmakend van tools zoals Inventor. Je begeleidt klanten en keuringsinstanties tijdens de eindafname van het product en onderhoudt nauw contact met klanten en stakeholders om de voortgang van het project te bespreken en projectdocumentatie op te stellen. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van interne procedures en documentatie, bijvoorbeeld binnen Microsoft Dynamics 365.



Gevraagd

Om deze functie succesvol te vervullen, is een HBO-diploma, bijvoorbeeld in de richting van werktuigbouwkunde of mechatronica, essentieel. Hoewel werkervaring (met procesapparatuur) een voordeel kan zijn, is het geen vereiste. Wel is affiniteit met techniek en kennis van 3D-ontwerp software belangrijk.

Een flexibele instelling en het tonen van eigen initiatief zijn cruciaal in deze rol, aangezien je tegelijkertijd met verschillende projecten zult werken.


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid. Een greep uit wat wij nog meer bieden:

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (€3300 - €4500 bruto per maand);
  • Een pensioen via StiPP;
  • 25 vakantiedagen + 2 ATV-dagen;
  • Volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.


Bedrijfsomschrijving

Onze partner is een elektrische verwarmingsspecialist en leverancier over de hele wereld. Vanuit Nederland bedienen zij diverse industrieën zoals de petrochemische, on- en offshore, de chemische en procesindustrie, voedingsmiddelen, bouw en andere industrieën met elektrische verwarmingsproducten en bijbehorende besturingsapparatuur.
Betaselect is gespecialiseerd in het verbinden van bèta's en technische bedrijven. Ontwikkeling en vooruitgang zijn belangrijke thema's voor ons. Wij faciliteren groei en zijn gericht op de toekomst. Met ruim 30 jaar ervaring in de lokale markt weten we precies wat er speelt en welke kansen dit voor jou biedt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in