+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Westwoud.

Mechanical engineer R&D in Hoorn Westwoud

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

TeqJob Engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.600 p/m

Vacatureomschrijving

Vacature Mechanical engineer R&D

Wij leveren slimme toepassingen voor de veehouderij, hierbij moet je denken aan robotica, geautomatiseerde voeder processen en systemen om versneld stikstof af te breken. Wij zijn internationaal georiënteerd en vanwege verder uitbreiding zijn wij opzoek naar een collega die op de afdeling engineering gaat meewerken aan nieuwe apparatuur en het door ontwikkelen van bestaande machines. Samen met het product management team ben je verantwoordelijk voor een verdere professionalisering van onze machines. (geen detachering, direct dienstverband)

Bij de engineering van onze nieuwe producten ben je niet alleen op onze productielocatie werkzaam maar je gaat ook klanten bezoeken en ter plaatsen onze apparatuur / machines testen en regelmatig ben je betrokken bij het oplossen van complexe storingen en inbedrijfstellingen. Een achtergrond / combinatie van interessegebieden in de mechanica, elektrotechniek en industriële automatisering is belangrijk voor een goede invulling van deze vacature.

Je bent onderdeel van het product-management team en bent actief betrokken bij de ontwikkeling van onze nieuwe machines en producten. Je werkt in een team van specialisten op het gebied van R&D, elektronica, elektrotechniek en industriële automatisering. In dit team ben jij verantwoordelijk voor de werktuigbouwkundige / mechanical / constructieve onderdelen.

Naast goede primaire voorwaarden een interessante werkomgeving die volop in beweging is krijg je in deze functie veel vrijheid en je stelt zelf jouw prioriteiten. Werklocatie is bij ons in Westwoud en af en toe op locatie bij de klant, dit kan internationaal zijn. Salarisindicatie is €3600,- bruto per maand bij een voltijd dienstverband voor en mechanical engineer met ervaring. Als je nog geen werkervaring hebt of net bent afgestudeerd hou dan rekening met een salaris van €2800,- bruto per maand.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

  • is in bezit van een Hbo diploma mechanical engineer / werktuigbouwkunde
  • kennis van Inventor / Solidworks en/of HiCAD
  • woont in de omgeving van Hoorn (NH)
  • spreekt goed Nederlands en Engels.

Jij bent gedreven door techniek en bent goed in staat om zelfstandig te werken en initiatief te nemen. Je hebt de ambitie om door te groeien in je functie tot Sr. Engineer of Projectmanager.

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!


Waarom zou je kiezen voor de baan van Mechanical engineer R&D

Dit is een afwisselende baan bij een mooi en innovatief bedrijf dat een snelle ontwikkeling doormaakt en waar jij ook mooie carrière stappen kunt maken. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd. Omdat wij in een specifieke tak werkzaam zijn is er een uitgebreide inwerkperiode. Ontwikkeling vinden wij binnen ons bedrijf een belangrijk aspect en er zijn diverse opleidingstrajecten beschikbaar.

TeqJob Engineering verzorgt het recruitment voor deze vacature, je gaat direct in dienst bij de werkgever met als uitgangspunt een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in