+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

Commercial Manager - Joss Elastomers & Chemicals Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Boelen Adviesgroep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

In het kort
Ben jij een ervaren commercieel professional in de verkoop en/of inkoop van technische materialen of grondstoffen? Ben je op zoek naar een organisatie waarin jouw ondernemerschap en het dragen van aanzienlijke verantwoordelijkheden worden gewaardeerd? Dan komen we graag met jou in contact om de mogelijkheden in deze positie bij Joss Elastomers & Chemicals verder te bespreken.

Functie

In deze zelfstandige functie ben jij commercieel en adviserend volledig verantwoordelijk voor jouw portefeuille van wereldwijde klanten en toeleveranciers. Jij behartigt daarbij onder andere de belangen van een belangrijke Aziatisch principaal en grote key accounts.
Dagelijks ben jij actief in het voorbereiden, tot stand brengen en afsluiten van commerciële afspraken met toeleveranciers en klanten. Vanuit contacten in de markt en het internationale netwerk van Joss, kijk jij continue naar nieuwe (product)mogelijkheden bij toeleveranciers en klanten. Nieuwe mogelijkheden zet jij met een commercieel en financieel doordacht businessplan om naar concrete, commercieel succesvolle uitbreiding van jouw portefeuille. Vanuit jouw collega’s in Alkmaar en het buitenland word jij daarbij onder andere ondersteunt vanuit Logistics en Finance. Naast het management van jouw werkzaamheden en portfolio, stuur jij internationaal de daarin betrokken collega’s aan.

Binnen het team van Joss in Alkmaar, draag jij actief bij aan het verder uitbouwen van de andere productgroepen en activiteiten. De uitgangspunten zijn daarbij voor iedereen gelijk: toegevoegde waarde leveren aan klanten met nieuwe, innovatieve producten en diensten. Klanten vertrouwen daarbij op de technische ondersteuning die (het netwerk van) Joss kan leveren en de gegarandeerde beschikbaarheid van materialen. Door jouw bedrijfsbrede bijdrage in deze positie, draag jij actief bij aan de verdere succesvolle groei van Joss Elastomers & Chemicals en rapporteer jij aan de Directie.


Profiel
  • Beschikt over een ruim BSc werk- en denkniveau;
  • Gedreven commercieel professional met gevoel voor internationale cultuurverschillen;
  • Relevante werkervaring in de ver- en/of inkoop van technische materialen aan industriële afnemers. Ervaring in distributie binnen de chemische industrie is een pre;
  • Ondernemende teamspeler met goede communicatieve en contactuele vaardigheden;
  • Goede beheersing van ieder geval de Engelse en Nederlandse taal;
  • Zelfsturend met een analytische en servicegerichte instelling;
  • Bereidheid tot internationaal reizen en regelmatig aanwezig zijn op kantoor in Alkmaar.

Wat heeft Joss Elastomers & Chemicals te bieden
  • Zelfstandige positie in de top van een groeiende, succesvolle internationale distributie-organisatie;
  • Positie in Specialty Chemicals met stevige internationale in- en verkoop verantwoordelijkheden;
  • Werken met een portfolio van innovatieve, toegevoegde waarde producten met een toenemende bio-based signatuur;
  • Goed overall pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Opdrachtgever
Onze opdrachtgever, Joss Elastomers & Chemicals B.V. (), is al meer dan 40 jaar succesvol actief als internationale handels- en distributiehuis. Met een uitgebreid netwerk voorzien zij in meer dan 40 landen klanten en principalen van passende commerciële en logistieke oplossingen in de rubber- en chemische industrie. De specialistische technische materialen en grondstoffen betrekt Joss wereldwijd bij vooraanstaande principalen. De innovatieve producten zijn daarbij in toenemende mate bio-based en worden door klanten gebruikt in toepassingen zoals Paving, Roofing en Compounding.
Joss Elastomers & Chemicals kenmerkt zich door een brede, klantgerichte aanpak. Zij verzorgen daarbij de inkoop, logistiek, financiering en de verkoop van producten. Leverbetrouwbaarheid, productkwaliteit en klantgerichte (technische) ondersteuning zijn voor Joss daarin belangrijk elementen van hun succes. Als distributeur stellen ze hun partners in staat een leidende marktpositie in te nemen en te behouden. Joss Elastomers & Chemicals heeft een ondernemende, informele cultuur die gericht is op samenwerken en het nemen van eigen verantwoording.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in