+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

(Fiscaal) Adviseur - Financieel Planner Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Phidra Accountants & Adviseurs

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Phidra Accountants & Adviseurs

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wil jij werken bij het gezelligste accountants- en advieskantoor van Noord-Holland met vestigingen in Alkmaar en Haarlem, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Niet werken voor cliënten, maar samenwerken met cliënten. Met een voorsprong op het gebied van automatisering worden cliënten ontzorgt en worden de samenstelwerkzaamheden efficiënt uitgevoerd, zodat genoeg tijd overblijft voor de echt leuke werkzaamheden, zoals begeleiding/coaching, advisering en de BOTS (benen-op-tafel-sessies).

Naast werken bij Phidra is er uiteraard voldoende tijd voor de broodnodige ontspanning: Denk hierbij aan de Vrijmibo, personeelsuitjes, culinaire lunch op woensdag met John de kok, tafeltennis, flipperen, tafelvoetbal of gewoon socializen met collega’s.

Jouw rol

Wij ervaren dat klanten op zoek zijn naar een adviseur die “bij alles kan helpen”. Wat is er dan mooier om een functie van financieel planner en fiscaal adviseur met elkaar te combineren om dit te kunnen realiseren? Je hebt de vrijheid om deze functie zelf uit te voeren en door het samenwerken met en inschakelen van (interne) adviseurs. Met andere woorden jij bent de adviseur waar de klant naar op zoek is!

Wie we zoeken

Je beschikt over een afgeronde fiscale opleiding op HBO of universitair niveau. Je beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring, opgedaan in een functie als financieel planner / fiscaal adviseur / financieel adviseur. Je vindt het leuk om jouw klanten te helpen en om je in te leven in de klant. Ook ben je service verlenend ingesteld, werk je zelfstandig maar ook graag in een team en heb je goede contactuele vaardigheden.

Wat we bieden

Wij bieden jou een interessante functie in een informele en collegiale werksfeer met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het salaris is marktconform en daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in