+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Ervaren Test Specialist - Per Direct Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Quality Awareness

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Quality Awareness

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Quality Awareness is op zoek naar ervaren testspecialisten

Jouw rol

Efficiënter testen bespaart kosten

De kwaliteit blijft gewaarborgd, terwijl de opdrachtgever beter wordt bediend. Nog altijd wordt meer dan driekwart van de software te laat, boven de begroting of van onvoldoende kwaliteit afgeleverd. Om binnen budget en de afgesproken termijn op te leveren, is een structureel effectieve, niet bureaucratische projectaanpak nodig. Om de kwaliteit van ICT-applicaties te verhogen en risico's te beperken is goed testen volgens een effectieve testmethode heel belangrijk.

Een gedegen teststrategie zorgt dat het ontwikkelde systeem inderdaad aan de verwachtingen en aan alle vooraf gestelde eisen gaat voldoen. Quality Awareness, de naam zegt het, we testen software in alle aspecten en stadia, we introduceren inspectie- en testmethoden, we helpen bij het verbeteren van de ontwikkelprocessen in de projecten en we verzorgen workshops en opleidingen op al deze gebieden.

Wie we zoeken

Je hebt al meerdere jaren ervaring als testanalist bij grote informatie en kennisintensieve organisaties. Je weet dus ook al lang dat testen helemaal jouw ding is. Op het gebied van testanalyse en testuitvoering hoeven we jou dan ook helemaal niets meer uit te leggen en je bent bij voorkeur TMap-NEXT of vergelijkbaar gecertificeerd. Jouw HBO studie met, bij voorkeur, een stevige IT component en jouw technisch inzicht helpen je om ook in technisch complexe en uitdagende trajecten je steentje bij te dragen. Je goede uitdrukkingsvaardigheden en kennis van testautomatisering en tooling maken je in ieder testtraject succesvol. Je acteert bij voorkeur als medior, senior of meewerkend voorman. Je beschikt over een stevige hands-on mentaliteit en doet wat er nodig is om de projecten bij de opdrachtgever te laten slagen.

Wat we bieden

Wat bieden we?

Een dienstverband bij een relatief kleine, specialistische en informele organisatie. Meer dan concurrerende arbeidsvoorwaarden en respect voor het individu. Uitdagende opdrachten bij onze opdrachtgevers. Maatwerk in functiegerelateerde opleidingen. Gelijkgestemde collega’s. We komen eens per kwartaal bij elkaar om een hapje te eten en gezellig bij te praten.

Wat bieden we niet?

Lopende band ontwikkel- en opleidingstrajecten, popgesprekken, gouden bergen en beloften die we niet waar kunnen maken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in