+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.

Psychiater Kind & Jeugd | zzp Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 36 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacatureomschrijving

Binnen de psychiatrie heb jij jouw pijlen gericht op de behandeling van kind en jeugd. Zorg jij voor verbinding en werk je graag samen? Dan biedt BKV jou iets moois!


Jouw nieuwe baan

Als interim psychiater krijg jij veel ruimte en vrijheid om mee te werken aan de innovatie en ontwikkeling van de zorg. Jouw collega psychiaters zijn altijd in de buurt ter ondersteuning en motivatie om complexe casuïstiek te behandelen. Hierdoor wordt de samenwerking gekenmerkt als collegiaal en zorgen jullie voor een inspirerende werk- en leeromgeving. Jullie focus ligt op het begeleiden van kinderen en jongeren in de leeftijd van 0-18 jaar, voornamelijk op basisschool- en middelbare schoolleeftijd.

Een interessante functie ligt dus op jou te wachten!


Jouw nieuwe werkplek

Je gaat aan de slag bij het Intensive Home Treatment (IHT), divisie jeugd en gezin. Dit team biedt kortdurende, intensieve crisisbehandeling aan jongeren van 0-18 jaar in de regio Noord-Kennemerland. Het hoofddoel van de behandeling is het stabiliseren van crisissituaties, waarbij maatwerk wordt geleverd dat aansluit bij de specifieke behoeften van het moment. De zorgintensiteit wordt dagelijks afgestemd en kan bestaan uit verschillende interventies zoals crisisbeoordelingen, huisbezoeken, telefonische contacten en ondersteuning bij het hervatten van activiteiten.

Ouders / verzorgers, belangrijke personen uit het netwerk, school en andere relevante betrokkenen worden meegenomen in het behandelproces. De samenwerking met andere hulpverleners is intensief en zorgen voor een grondig advies bij het beëindigen van de behandeling.

Het IHT team biedt diagnostiek, kortdurende individuele behandeling, kortdurende gezinsbehandeling en ouderbegeleiding. Het IHT team bestaat uit agogen, SPV'ers, vaktherapeuten en een systeemtherapeut. Het zijn stuk voor stuk toegewijde collega's die hoogwaardige zorg bieden aan een speciale en kwetsbare doelgroep.


Wat breng je mee?

Met passie werk jij graag in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Jij zoekt verbinding op binnen het team en weet deze ook zonder problemen te leiden. Met jouw gedrevenheid en enthousiasme lukt dit zeker. Je maakt optimaal gebruik van de expertise van je collega's en bent gewend om zelfstandig en verantwoordelijk te werken.

Daarnaast ben BIG (her)geregistreerd en ingeschreven in het Nederlandse specialistenregister. Kennis van Verbindend Gezag is een pluspunt.


Arbeidsvoorwaarden

Je werkt op zzp-basis, uiteraard wordt je uurtarief in goed overleg bepaald. Ook jouw uren zijn bespreekbaar.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in