+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.

Psychiater | polikliniek Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van persoonlijkheidsstoornissen, angst en depressie als regiebehandelaar binnen een gespecialiseerd team. Jouw rol omvat niet alleen de behandeling van cliënten, maar ook het delen van kennis door supervisie en onderwijs. Werk samen met een diverse groep professionals en draag bij aan baanbrekend onderzoek in de geestelijke gezondheidszorg. Deze unieke positie biedt een kans om je te omringen met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en behandelmethoden. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Veel verantwoordelijkheid en een mooie regiefunctie binnen een team dat is gespecialiseerd in persoonlijkheidsstoornissen, angst en depressie.


Jouw nieuwe baan

Vanuit de polikliniek voor angst en depressie en persoonlijkheidsstoornissen fungeer jij als regiebehandelaar van cliënten die in behandeling zijn bij jouw collega’s. Daarnaast geef je supervisie- en werkbegeleiding aan klinisch psychologen in opleiding op het gebied van behandeling en diagnostiek.

Je participeert indien van toepassing, als behandelaar in onderzoek behandelingen. En je speelt een rol in de opleiding tot psychiater door het geven van supervisie en onderwijs.


Jouw nieuwe werkplek

Als interim psychiater heb je een sterke band met de academische wereld. Hierdoor blijf je niet alleen op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en behandelmethoden, maar lever je ook een waardevolle bijdrage aan de vooruitgang van de geestelijke gezondheidszorg. Samenwerken met onderzoekers en clinici uit diverse disciplines stelt je in staat om je kennis en ervaring in te zetten voor baanbrekend onderzoek en innovatieve behandelingen.

Je werkt samen met andere psychiaters, artsen in opleiding tot specialist, een klinisch psycholoog, GZ-psychologen, (GZ-)psychologen in opleiding, gedragstherapeutisch medewerkers, een sociaal psychiatrisch verpleegkundige en een psychomotorisch therapeut.

Jullie hebben een nauwe samenwerking met de academische afdeling, die naast het verzorgen van opleidingen ook een cruciale rol speelt in academische patiëntenzorg en het initiëren en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek. Elk teamlid selecteert een aandachtsgebied met betrekking tot zorgkwaliteit, beleid en ontwikkeling, en draagt actief bij aan het team.


Wat breng je mee?

Je hebt een BIG-registratie als psychiater en weet prima samen te werken in een multidisciplinair team.


Arbeidsvoorwaarden

Je werkt op zzp-basis, uiteraard wordt je uurtarief in goed overleg bepaald. Het is een functie voor 24 tot 36 uur per week.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in