+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

Servicemonteur binnendienst Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.807 - € 3.435 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Werk jij graag met technische uitdagingen en heb je passie voor voertuigentechniek? Dan is RAVO op zoek naar jou! RAVO, een vooraanstaande producent van veegmachines in Nederland, biedt een unieke kans om deel uit te maken van ons innovatieve familiebedrijf in de regio. Je werkt dagelijks met collega's die elkaar ondersteunen en maakt deel uit van een team dat bijdraagt aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Als onderdeel van ons dynamische, internationale familiebedrijf, werk je aan hoogwaardige, compacte veegmachines die wereldwijd worden verkocht. Met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en samenwerking in diverse teams, kun je jezelf steeds verder ontplooien. Wie ben jij? Je bent een enthousiaste en oplossingsgerichte technicus met een passie voor voertuigentechniek. Met jouw technische opleiding en ervaring als servicemonteur van complexe machines, inclusief hydraulische- en elektrische systemen, dieselmotoren en computergestuurde systemen, ben je een waardevolle aanvulling op ons team. Je staat open voor nieuwe technieken, zoals elektrische aandrijvingen, en helpt graag jouw collega's wanneer nodig. Jouw klantgerichtheid en analytische vaardigheden maken jou perfect geschikt voor deze uitdagende rol bij RAVO.

Wij bieden:

Klaar om deel uit te maken van ons team en te werken aan unieke, innovatieve machines die wereldwijd worden ingezet? We kijken ernaar uit om jouw enthousiasme te verwelkomen! -Een aantrekkelijk salaris tussen €2.807,33 en €3.435,70 bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring en expertise. -Werkdagen van maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 16:00 uur. Dat betekend vrije weekenden! -Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer retour (tot 30 kilometer enkele reis woon-werk) -Werken bij RAVO betekent onderdeel worden van een dynamisch en veelzijdig team in Alkmaar.

Wij vragen:

Als Service Monteur Binnendienst bij RAVO in Alkmaar ben je ons sleutelfiguur voor 40 uur per week. Ben jij technisch aangelegd, oplossingsgericht en heb je oog voor kwaliteit? Dan willen we je graag ontmoeten! We verwachten van jou als kandidaat: -Een technische MBO niveau 3 opleiding of gelijkwaardige ervaring als servicemonteur -Kennis van hydrauliek-, elektronica-, dieselmotortechniek en computergestuurde systemen (Als je kennis hebt van F-gassen, lassen of airco's, is dat een welkome aanvulling) -Zeer nauwkeurig en zelfstandig kunnen werken -In bezit zijn van rijbewijs B Voel je je aangesproken en voldoe je aan bovenstaande punten? Kom dan ons enthousiaste team versterken en maak het verschil. We kijken uit naar je sollicitatie! Oh, wacht even, ben je meer van het persoonlijke contact? Geen probleem, geef ons een belletje of stuur een WhatsApp-berichtje . We kunnen niet wachten om van je te horen!

Waar ga je werken:

Ben jij de service monteur binnendienst die ons team bij RAVO in Alkmaar komt versterken? Wij staan voor kwaliteit, service en innovatie. Met jouw vakkundige bijdrage houden we onze klantentevredenheid hoog. Je werkt in een team van betrokken collega's waar samenwerking en een positieve werksfeer centraal staan. Zo maken we samen de wereld een beetje schoner. Stap in onze dynamische wereld en ontdek de kansen bij RAVO. Kom jij ons helpen het verschil te maken?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in