+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

Servicemonteur installatietechniek Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sterkvakmanschap

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sterkvakmanschap

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Heb je ervaring als servicemonteur CV en zoek je een nieuwe uitdaging? Wij zoeken iemand zoals jij! Ons installatiebedrijf, gespecialiseerd in verwarmings- en ventilatiesystemen, heeft een plek vrij. Je gaat in een team werken en op verschillende plekken in Noord-Holland. Je taken zijn onderhoud doen, controles, inspecties en storingen oplossen. We bieden je de kans om te groeien door opleidingen, een goed salaris, pensioen en reiskostenvergoeding of zelfs een bus van de zaak. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Heb je  ervaring als servicemonteur CV en  ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder, want wij hebben de perfecte functie voor jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde servicemonteur CV voor ons middelgrote installatiebedrijf gespecialiseerd in de installatietechniek. Heb je ervaring met diverse verwarmings- en ventilatiesystemen en wil je deel uitmaken van een team? Solliciteer dan vandaag nog!


Organisatie

Onze organisatie is een middelgroot bedrijf dat gespecialiseerd is in de installatietechniek. We ontwerpen, installeren en bieden service en onderhoud aan verwarmingsinstallaties, waterinstallaties en ventilatietoestellen. Hieronder vallen onder andere cv-ketels, stadsverwarming, hybride systemen, luchtverwarming, warmtepompen, ventilatietoestellen, geisers en boilers. Het bedrijf voert diverse nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudsprojecten uit voor particulieren, utiliteitsbouw, woningbouwverenigingen en gemeentes.


Functie

Je werkt als servicemonteur cv in een afwisselende functie en in teamverband op diverse locaties in Noord-Holland. Als servicemonteur cv ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van projecten. De werkzaamheden bestaan uit: uitvoeren van onderhoud aan verwarmingsinstallaties, waterinstallaties en ventiltatietoestellen zoals cv-ketels, stadsverwarming, hybride toestellen, luchtverwarming en warmtepompen, uitvoeren van controles en inspecties en het verhelpen van storingen.


Functie eisen

Als servicemonteur cv ben je in het bezit van:

  • Een afgeronde MBO niveau 3 of 4 opleiding Service technicus installatietechniek
  • Een geldig VCA VOL of bereid om deze te behalen
  • Ervaring als servicetechnicus 
  • Je staat open om nieuwe dingen te leren
  • Een rijbewijs B
Aanbod

Wij bieden je een hele leuke baan bij een installatiebedrijf en totaalinstallateur. Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee. Je hebt bij ons de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen, wij bieden een goed salaris, pensioen, reiskosten of de mogelijkheid tot een bus van de zaak. Verder willen we graag met jou groeien en heb je uitzicht op een vast dienstverband.


Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.


Sollicitatie

Telefoonnummer: 072-7440035 of per mail

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in