+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerhugowaard.
Laad meer vacatures

Hulpmonteur installatietechniek Heerhugowaard

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sterkvakmanschap

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sterkvakmanschap

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een nieuwe uitdaging in de installatietechniek? Als hulpmonteur bij ons werk je in een afwisselende baan. Je gaat aan de slag met het onderhouden en installeren van verschillende systemen. Je komt te werken in een klein team waar iedereen voor elkaar klaarstaat. We bieden een goed salaris, pensioen en de kans om door te groeien. Ook kun je bij ons opleidingen volgen voor je ontwikkeling. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Ben je op zoek naar een uitdaging als hulpmonteur installatietechniek? Zoek je veel afwisseling in je werk, een goed salaris en doorgroeimogelijkheden? Wij zijn een middelgroot bedrijf gespecialiseerd in installatietechniek en  zijn op zoek naar een hulpmonteur! Heb je ervaring als hulpmonteur? Lees dan snel verder!


Organisatie

Onze organisatie is een middelgroot bedrijf en is gespecialiseerd in de installatietechniek. Ons bedrijf ontwerpen en installeren en bieden service en onderhoud aan verwarmingsinstallaties, waterinstallaties en ventilatie toestellen zoals cv-ketels, stadsverwarming, hybride toestellen, luchtverwarming, warmtepompen, ventilatie toestellen, geisers en boilers. Onze organisatie heeft diverse nieuwbouw, renovatieprojecten en onderhoudsprojecten voor de particulierensector, utiliteit, woningbouw verenigingen en voor gemeentes. Onze organisatie bestaat ruim 50 jaar en heeft meer dan 50 medewerkers in dienst en er heerst een open en nuchtere sfeer met korte communicatielijnen.


Functie

Als hulpmonteur werk je op verschillende locaties en werk je onder begeleiding van een ervaren servicemonteur op verschillende locaties. Je werk bestaan uit het onderhouden van verwarmingsinstallaties, waterinstallaties en ventilatietoestellen zoals cv-ketels en stadsverwarming maar ook hybride toestellen, luchtverwarming en warmtepompen, installeren van installaties en verhelpen van storingen. 


Functie eisen

Als hulpmonteur installatietechniek ben je in het bezit van:

  • Een afgeronde MBO niveau 2 opleiding Monteur installatietechniek
  • Bereid om een MBO niveau 2 of 3 opleiding Monteur installatietechniek en/of Eerste servicemonteur te volgen
  • Een geldig VCA of bereid om deze te behalen
  • Ervaring in de techniek is een pré
  • Een rijbewijs B en eigen vervoer 
Aanbod

Als hulpmonteur installatietechniek werk je in een afwisselende functie in een klein en leuk team met een open en nuchtere sfeer op verschillende projecten en locaties. Wij bieden jou een goed salaris, pensioen, adv-dagen, doorgroeimogelijkheden, mogelijkheid tot het volgen van opleidingen/cursussen en wisselende projecten zodat je genoeg uitdaging blijft behouden. Daarbij bieden wij jou een werkplek bij een gezellig en hecht team!


Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.


Sollicitatie

Telefoonnummer: 072-7440035 of per mail

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in