+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.

Leidinggevend Monteur Woningbouw Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BaanBereik

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Ben je klaar voor een uitdagende rol als Leidinggevend Monteur in de woningbouw? In deze functie geef je leiding aan het bouwproces en motiveer je collega monteurs. Je bent het belangrijkste aanspreekpunt voor verschillende partijen. Je komt te werken in een energiek team dat samenwerkt aan mooie projecten. Dit bedrijf staat bekend om zijn innovatie en vakmanschap, en biedt een stimulerende werkomgeving waarin je kunt groeien en je vaardigheden kunt ontwikkelen. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren Leidinggevend Monteur in de woningbouw? Wij bieden jou een uitdagende rol waarin je leiding geeft aan het bouwproces op locatie en collega monteurs aanstuurt. Als onmisbare schakel ben jij het aanspreekpunt voor (onder)aannemers, de binnendienst, en leveranciers. Krijg de kans om je vaardigheden te laten zien en te groeien binnen het energieke team. Solliciteer nu en maak deel uit van succesvolle woningbouwprojecten!

Ben jij klaar om de leiding te nemen in geweldige woningbouwprojecten? 

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde leidinggevend monteur woningbouw! Samen met het enthousiaste team ben je verantwoordelijk voor indrukkende verschillende kleine en grote woningbouwprojecten in Noord-Holland.

Als leidinggevend monteur ben jij de held(in) die het bouwproces op locatie aanstuurt en je collega monteurs motiveert! Ook fungeer je als het aanspreekpunt voor (onder)aannemers, binnendienst collega's en leveranciers. Jij houdt van uitdagingen en vindt het te gek om de kwaliteit en voortgang van het werk op je schouders te dragen. Geen zorgen, je hebt back-up van onze geweldige uitvoerder en/of projectmanager aan wie je regelmatig rapporteert.

Waarom kiezen voor dit bedrijf?
Ze zijn een toonaangevend en dynamisch bedrijf in de installatiebranche, met een sterke reputatie en jarenlange ervaring. Het team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde professionals die samenwerken aan uitdagende en diverse projecten. In hun stimulerende werkomgeving krijg je volop de kans om je vaardigheden en kennis te ontwikkelen. Zij staan bekend om hun passie voor innovatie en vakmanschap, en verwelkomen graag nieuwe collega's die met hun willen groeien en bouwen aan een succesvolle toekomst!



Gevraagd

  • Je hebt een afgeronde mbo niveau 4 opleiding richting de Installatietechniek, zoals technisch leidinggevende installatietechniek.
  • Ervaring met het leidinggeven aan en begeleiden van collega’s;
  • Je bent zelfverzekerd en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden om als eerste aanspreekpunt op de bouwlocatie op te treden;
  • Ruime ervaring binnen de woningbouw, zowel nieuwbouwprojecten als renovatie.


Aanbod

  • Gelegenheid om je kennis bij te houden en jezelf te ontwikkelen met diverse cursussen en opleidingen. en ondersteunen ze je zodat je goed op je plek zit en jezelf blijft uitdagen; 
  • Variabele beloning en aantrekkelijke maandacties;
  • Een passend salaris op basis van werkervaring;
  • Uitzicht op een vast dienstverband; 
  • Een gezellige kantine met faciliteiten zoals een tostiapparaat, tafelvoetbal en tafeltennis; 
  • Een leuke werksfeer met vrijmibo's, feesten zoals de bouwvakborrel, kerstdiner, nieuwjaarsreceptie, personeelsfeest en attenties op speciale dagen en acties.


Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een technische organisatie gespecialiseerd in de installatiebranche.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in