+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.

Servicetechnicus Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BaanBereik

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wij zoeken een enthousiaste servicetechnicus die technische installaties in topconditie houdt en klanten helpt met advies en oplossingen. Jouw werk zorgt voor veiligheid en comfort. Je lost storingen op en zorgt voor goed onderhoud. Door jouw inzet bouw je goede relaties op met klanten en laat je zien hoe professioneel we zijn. Je maakt het verschil door altijd voor de beste oplossingen te gaan. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde servicetechnicus die met technisch inzicht en toewijding onze installaties in bedrijf stelt, beheert en onderhoudt, terwijl je tevens onze klanten voorziet van vakkundig advies en oplossingen.

Als servicetechnicus speel je een essentiële rol binnen het bedrijf doordat je verantwoordelijk bent voor het in bedrijf stellen, beheren en onderhouden van technische installaties in overeenstemming met strikte voorschriften en normen. Je vakkundigheid en toewijding zorgen ervoor dat de installaties probleemloos functioneren, wat bijdraagt aan het creëren van een veilige en comfortabele omgeving voor onze klanten. Dagelijks neem je de uitdaging aan om storingen op te lossen en het uitvoeren van het geplande onderhoud volgens gedetailleerde checklists, waarbij je zorgt voor een optimale werking van de systemen.

Bij het uitvoeren van je taken, zorg je ervoor dat je nauwkeurige rapportages maakt en benodigde aanpassingen registreert, die je vervolgens naar ons kantoor stuurt voor verdere verwerking en administratie. Hierdoor kunnen we een overzicht behouden van de status van de installaties en tijdig inspelen op eventuele behoeften voor onderhoud of vervangingen. Daarnaast ben je een waardevolle schakel tussen de klanten en ons bedrijf, doordat je niet alleen advies geeft, maar ook proactief verbetervoorstellen doet om de efficiëntie en prestaties van de installaties te optimaliseren.

Binnen de afdeling heb je de kans om nauwe banden op te bouwen met onze vaste klanten en objecten. Door een grondige kennis te ontwikkelen van hun specifieke behoeften en vereisten, kun je op maat gemaakte oplossingen bieden die aansluiten bij hun zakelijke en technische doelstellingen. Als visitekaartje van het bedrijf, straal je niet alleen professionaliteit uit, maar ben je ook een betrouwbare bron van expertise voor onze klanten. Door te streven naar uitmuntendheid in jouw werk en klantgericht advies te geven, bouw je een sterke en duurzame relatie op met onze klanten, wat bijdraagt aan het versterken van ons bedrijfsimago en het vergroten van onze klanttevredenheid.



Gevraagd

  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Minimaal een afgeronde Mbo-opleiding niveau 4;
  • In bezit van een F-Gassen diploma;
  • Bereid om storingsdiensten te draaien.


Aanbod

  • Gelegenheid om je kennis bij te houden en jezelf te ontwikkelen met diverse cursussen en opleidingen. en ondersteunen ze je zodat je goed op je plek zit en jezelf blijft uitdagen; 
  • Variabele beloning en aantrekkelijke maandacties;
  • Een passend salaris op basis van werkervaring;
  • Uitzicht op een vast dienstverband; 
  • Een gezellige kantine met faciliteiten zoals een tostiapparaat, tafelvoetbal en tafeltennis; 
  • Een leuke werksfeer met vrijmibo's, feesten zoals de bouwvakborrel, kerstdiner, nieuwjaarsreceptie, personeelsfeest en attenties op speciale dagen en acties.


Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een technische organisatie gespecialiseerd in de installatiebranche.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in