+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

Allround Productiemedewerker Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Stap in de wereld van innovatie en precisie! We zoeken teamspelers die ons helpen bij het maken van unieke producten. Je werkt met de nieuwste technieken en draagt bij aan het succes van ons bedrijf. Als je houdt van leren en groeien, zit je bij ons goed. We bieden niet alleen een goed salaris, maar ook kansen om jezelf te ontwikkelen. Je werkt in een groot team en elke dag is anders. Dit is je kans om deel uit te maken van iets speciaals. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Wil jij graag werken in teamverband en onderdeel zijn van een groot team collega's binnen een fantastisch bedrijf in de industrie? Welkom! Wij komen graag op korte termijn met jou in contact.


Organisatie

Welkom in onze wereld van innovatie en precisie, waar hoogtechnologisch spuitgieten een nieuwe standaard heeft gezet. Ons bedrijf, gevestigd in Noord-Holland Noord, heeft in 2023 de prestigieuze NHN Business Awards gewonnen, en staat bekend om zijn revolutionaire smeltkern technologie en onderscheidende opdamptechnieken. Met meer dan vijfenvijftig jaar aan expertise en een gedreven team van talenten, hebben we ons gespecialiseerd in het vervaardigen van complexe ontwerpen voor diverse sectoren, waaronder de luchtvaart, defensie en medische industrie. Onze unieke mogelijkheid om zelf matrijzen te ontwerpen en onze geavanceerde technologieën toe te passen, stelt ons in staat om grenzen te verleggen en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Bij ons staat innovatie centraal en streven we er voortdurend naar om de toekomst vorm te geven door middel van baanbrekende technologieën en hoogwaardige producten.


Functie

Je ondersteunt ons in het productieproces van onze interessante producten met strikte kwaliteitsnormen. Onze spuitgietproducten doorlopen verschillende stappen voordat ze klaar zijn voor verzending naar onze klanten en daarbij ben jij een belangrijk onderdeel. Deze worden zorgvuldig verpakt voordat ze de deur uit gaan. Jouw taken omvatten onder andere het monteren van componenten, het bewerken van kunststofproducten met zagen en frezen, en het voorbereiden en schuren van items voor de lakafdeling. Daarnaast help je onze operators bij het verwerken van producten uit onze machines, en als je echt uitblinkt, kun je ook snel aan de slag met de machines zelf.


Functie eisen
  • Een positieve mindset
  • Je bent bereid om nieuwe kwaliteiten te leren
  • Interesse in de industrie
  • Ervaring als productiemedewerker is een pré
Aanbod
  • Een salaris waar je blij van wordt
  • Ontwikkelingsmogelijkheden in de vorm van een (interne) opleiding
  • Je werkt in dagdiensten van maandag t/m vrijdag
  • Unieke ervaring binnen een grote organisatie
Sollicitatie

Geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Solliciteer dan snel via onderstaande sollicitatiebutton!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in