+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker bakkerij Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 8 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,08 - € 14,79 p/u

Vacature in het kort

Als productiemedewerker bij een groeiend bedrijf in de bakkerij, maak je deel uit van een team dat heerlijke oosterse snacks produceert. Je werkt met vier productielijnen en zorgt voor het nauwkeurig verpakken en controleren van deze producten. Je krijgt een goed salaris met extra geld en de kans op een vaste baan. Je werkt in een omgeving en krijgt training om je werk goed te doen. Ook is er ruimte voor jouw persoonlijke groei. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Als productiemedewerker bij dit groeiende bedrijf in Alkmaar, krijg je de kans om deel uit te maken van een hecht team in de productie. In de bakkerij in Alkmaar staan vier productielijnen waarop ze heerlijke oosterse snacks produceren. Deze worden verpakt met aandacht voor kwaliteit, of ze worden diepgevroren en verpakt. Als Machinaal Inpakker ben jij verantwoordelijk voor het nauwkeurig verpakken en controleren van deze smaakvolle producten.

Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het correct hanteren van zowel de dozenopzet- als de dozensluitmachine, waarbij je ervoor zorgt dat de snacks zorgvuldig worden verpakt. Naast deze taken ben je ook belast met het verwijderen van producten die niet voldoen aan onze strikte kwaliteitsnormen. Hierbij is nauwkeurigheid van groot belang om ervoor te zorgen dat alleen hoogwaardige producten de eindverpakking bereiken. Het inpakken van deze eindproducten gebeurt zorgvuldig in zakken, doosjes of kratten, waarbij je ervoor zorgt dat alles conform de gestelde procedures verloopt. Tevens behoort het correct opzetten van dozen tot jouw verantwoordelijkheden, waarbij je de juiste procedures nauwgezet volgt om een efficiënt verpakkingsproces te waarborgen.


Wat wij bieden
  • Een leuk salaris met toeslagen en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Uitzicht op vaste dienst
  • Een dynamische werkomgeving in een groeiende bakkerij
  • Instructies en training om de taken naar behoren uit te voeren
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
Wat wij vragen
  • Je bent bereid om in een 3-ploegendienst te werken
  • Ervaring in een productieomgeving
  • In staat om producten te verwijderen die niet aan de kwaliteitsnormen voldoen
  • Ervaring met het bedienen van machines is een pre
Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een hecht familiebedrijf waarin gezelligheid centraal staat, het is een sfeervol bedrijf dat aandacht heeft voor de werknemers en waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Geen dag is het zelfde want er worden grote aantallen geproduceerd. Het is een bekend bedrijf in Nederland wat voor veel supermarkten mooie producten aflevert.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in