+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Docent biologie 2024-2025 Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als docent biologie ga je lesgeven en leerlingen enthousiast maken over dit interessante vak. Je gebruikt actieve lesmethoden en zorgt voor een goede sfeer in de klas. Bij Maandag(R) krijg je de kans om op verschillende scholen te werken of je ervaring te delen, met financiële zekerheid. Je kunt rekenen op een fijne eindejaarsuitkering, trainingen om jezelf te ontwikkelen en persoonlijke begeleiding. Maandag(R) helpt je een carrière pad te vinden dat bij jou past. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als docent biologie ga je les geven binnen het eerste- en/of tweedegraads gebied op een school in de regio van Alkmaar. Jij zal de leerlingen enthousiasmeren en zij zullen samen met jou ontdekken dat het biologie erg interessant is. Het vak dat zich bezighoudt met de vraag hoe planten, dieren en mensen in elkaar zitten en functioneren, dat kan door jou levendige uitleg alleen maar interessante reacties van de leerlingen opleveren.

Tijdens jouw lessen:

  • Gebruik je actieve werkvormen
  • Breng je jouw enthousiasme over op de leerlingen
  • Zorg je voor een fijne sfeer in de klas

Als docent biologie beschik jij over een flexibele werkhouding en enthousiaste persoonlijkheid. Het bieden van hulp aan leerlingen net zolang totdat de leerlingen het snappen maakt jou tot de perfecte docent biologie.

Maandag® biedt jou de mogelijkheid om ervaring op te doen op verschillende scholen of juist jouw jarenlange ervaring te delen, met een financiële zekerheid. Dat betekent dat jij vanuit een (vast) dienstverband in één schooljaar meerdere scholen uit de brand kan helpen in het geval van situaties als een zwangerschapsverlof of ziektevervanging.

Ben jij de docent die ik zoek, dan maak ik graag kennis met jou! Samen bespreken wij jouw wensen en voorkeuren en zorgen we voor een werkplek op een school waar jij gelukkig wordt. Bij vragen kun je mij bereiken op telefoonnummer 0651674816 of een email sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Functie eisen

Functie eisen:     

  • Je bent een bevoegd docent biologie
  • Je bent 0,4 – 0,8 FTE beschikbaar

Wat wij bieden:

  • Een salaris tussen de €3.301,00 en €5.862,00, afhankelijk van jouw ervaring
  • Uiteraard behoren een pensioenregeling, vakantiegeld en reiskostenvergoeding (€0,23 per km) ook tot de voorwaarden
  • Een fijne eindejaarsuitkering voor onze professionals
  • Onze Maandag® Academy biedt verschillende trainingen en cursussen zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen
  • Flexibele zekerheid (de mogelijkheid om voor verschillende opdrachtgevers te werken, terwijl je de zekerheid van een (vast) contract hebt)
  • Ook voor een ZZP contract kun je bij Maandag® terecht

Tot slot bieden wij persoonlijke begeleiding aan onze professionals. Dit houdt in dat we constant in contact blijven om aan jouw wensen te bespreken en er ervoor te zorgen dat jij fijn op je plek zit. Ik blijf jouw contactpersoon, samen zorgen we voor een carrière pad dat bij jou past.


Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent biologie 2024-2025 die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in