+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Docent Biologie Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.861 p/m
  • Auto v/d zaak, Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als docent biologie op een havo/vwo school, kun je jouw passie voor het vak echt tot leven brengen. Je gebruikt bekende lesmethodes zoals 'Biologie voor jou' en bedenkt ook zelf leuke en leerzame practicums. Bij Maandag(R) krijg je de kans om te werken op een plek die bij jou past en kun je rekenen op goede begeleiding en ontwikkelingsmogelijkheden. Plus, we bieden interessante extra's zoals reiskostenvergoeding en de kans om aan je persoonlijke groei te werken via onze Academy. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Start: Schooljaar 2024/2025 | FTE: 0,4 à 1,0 | Salaris: €3.301,00 - €5.861,90 | Regio: Alkmaar/Hoorn

De methodes van ‘Biologie voor jou’ of ‘Nectar’ kun jij als docent biologie ondertussen al dromen. Jij weet via deze - en jouw eigen methodes leerlingen te enthousiasmeren tijdens de lessen. Jij bedenkt daarnaast leerzame maar ook leuke practicums voor jouw klassen. Van practicums in het lokaal tot en met veldwerk practicums weet jij jezelf te redden en jouw leerlingen mee te nemen in de wereld van organismen. Per direct is deze havo/vwo school op zoek naar de persoon die zichzelf voor deze groep leerlingen ziet staan voor schooljaar 2024-2025. Binnen Maandag® zorgen we er samen voor dat jij jouw passie voor het vak kunt gaan waarmaken binnen een school en groep die bij jou past. Bijna alles is mogelijk bij Maandag®. Ben je nog in opleiding voor docent biologie maar wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem vooral contact via: 06-57948523 of mail; via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Functie eisen

Als docent beeldende vorming ben jij enthousiast, gemotiveerd én flexibel. Jij houdt van uitdagingen en pakt deze met beide handen aan. Daarnaast heb jij natuurlijk affiniteit met de leerlingen van het voortgezet onderwijs, bij voorkeur havo/vwo.

Voor de functie als docent beeldende vorming vragen wij:

  • Een (bijna) afgeronde lerarenopleiding beeldende vorming/tekenen of kunst
  • Een tweedegraads onderwijsbevoegdheid
  • Relevante werk- en/of stage-ervaring 

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris volgens de betreffende cao onderwijs (€3301,00 - €5862,00), wij denken graag met je mee!
  • Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,23 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Uiteraard horen de eindejaarsuitkering, pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.
  • Wij vinden het erg belangrijk om te weten hoe het met je gaat en of je het naar je zin hebt dus we zullen regelmatig contact met je opnemen. Gedurende jouw opdracht zullen wij je begeleiden om te zorgen dat je jezelf verder kunt blijven ontwikkelen.
  • Je kunt ook aan je persoonlijke ontwikkeling werken via onze Academy, hier worden diverse cursussen en trainingen aangeboden voor zowel vakinhoudelijke kennis als persoonlijke vaardigheden. Mocht je zelf iets op het oog hebben, willen wij graag kijken wat Maandag hierin kan faciliteren.
Over het bedrijf

Dit college is een scholengemeenschap voor middelbaar onderwijs in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De scholengemeenschap werd in 1994 door in zes scholen opgericht. Deze school is een school met een fijne sfeer, waar je mag zijn wie je bent! Zij zijn een openbare school en elke leerling is welkom. Op deze voorgezet onderwijs school bieden zij onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau. Speciale aandacht is er voor het plannen en organiseren van je schoolwerk, daar hebben zij zelfs de methode "lerenLEREN" voor. Daarnaast kiest de leerling zelf in een flexibel rooster al vanaf klas 1 een aantal keuzevakken.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Biologie die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in