+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Communicatieadviseur Duurzaamheid Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.953 - € 5.830 p/m

Vacature in het kort

Als Communicatieadviseur bij een vooruitstrevende gemeentelijke organisatie in Noord-Holland, krijg je de kans om een significante bijdrage te leveren aan duurzaamheidsprojecten. Je werkt in een dynamisch team en focust op thema's als mobiliteit, circulaire economie en hernieuwbare energie. Jouw creativiteit en proactieve houding zijn cruciaal om impact te maken in onze gemeenschap. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als Communicatieadviseur ben jij verantwoordelijk voor het uitstippelen van de communicatiestrategie voor belangrijke duurzaamheidsprojecten. Je bent onderdeel van een dynamisch en gepassioneerd team en werkt nauw samen met je collega’s. Jullie maken het verschil in onze gemeenschap. Je richt je voornamelijk op het betrekken van bedrijven, instellingen, mobiliteit, circulaire economie, klimaatadaptatie, hernieuwbare energie en toekomstige energiesystemen. 


Functie eisen

Als Communicatieadviseur heb je affiniteit met duurzaamheid. Je draagt graag je steentje bij aan de maatschappij en doet dit op zowel operationeel, tactisch als strategisch vlak. Verder voldoe je als Communicatieadviseur Duurzaamheid aan de volgende eisen:

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-diploma in de richting van Communicatie.
  • Je beschikt over relevante ervaring als Communicatieadviseur binnen een gemeentelijke organisatie.
  • Je beschikt over relevante kennis en ervaring omtrent duurzaamheidsprojecten.

Je schrijft in duidelijke taal, die te begrijpen is voor iedereen. Daarnaast ben je creatief in het bedenken van communicatie-uitingen. Ook herken je jezelf als proactief, zoek je graag de samenwerking op en zie je uitdagingen in een dynamische omgeving als kansen. 


Over het bedrijf

Je komt te werken in een mooie gemeentelijke organisatie in de provincie Noord-Holland. De gemeente werkt aan een betere en leukere omgeving voor iedereen die hier woont, werkt, onderneemt en leeft. Dit doen e met veel plezier, iedere dag weer. De gemeente staat voor mogelijkheden en is een persoonlijke organisatie. Een combinatie die boeiend en veelzijdig werk oplevert voor iedereen. Ze zijn op zoek naar collega’s die het leuk vinden om de gemeente te helpen bij haar ontwikkeling en de handen graag uit de mouwen steken. 


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Communicatieadviseur Duurzaamheid die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in