+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

Constructiebankwerler/Lasser Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sterkvakmanschap

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sterkvakmanschap

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van werken met metaal en wil je je vaardigheden als Constructiebankwerker/Lasser verder ontwikkelen? Hier kun je groeien en een echte vakman worden. Je gaat aan de slag met het bouwen, onderhouden en repareren van vrachtwagens en opleggers. Naast een goed salaris, zijn er ook mogelijkheden om opleidingen te volgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Knippen, ponsen, walsen, zetten en zagen en samenstellen zijn voor jou bekende termen? Zet jouw kwaliteiten in voor een prachtbedrijf in de carrosseriebouw en ontwikkel je tot vakman! Voor meer informatie over deze vacature Constructiebankwerker/lasser lees snel verder en solliciteer via onderstaande button.


Organisatie

Dit prachtige familiebedrijf bedenkt al ruim 150 jaar oplossingen voor problemen. Of het nu gaat om eenvoudige bestel of traditionele volume-combinaties, wat ze maken is creatieve, productiewagens en op maat gemaakt. Daarbij staan ​​kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid altijd voorop! In deze organisatie kun je je door ontwikkelen als vakman. Wij maken graag met jou een plan voor de toekomst!


Functie

Als Constructiebankwerker/Lasser werk je mee aan het opbouwen, onderhouden en repareren van vrachtwagens en opleggers. Denk aan werkzaamheden zoals het lassen en vormen van metalen constructies, het uitvoeren van bewerkingstechnieken en het nabewerken van de metaalconstructies. Je werkt voornamelijk met metaal, kleine en grote onderdelen.


Functie eisen

Je bent een ambitieuze en leergierige Constructiebankwerker/lasser. Je kunt onder andere knippen, ponsen, walsen, zetten, snijden, lassen, solderen en samenstellen. Je bent een vakman of wilt dat graag worden.

Verder:

  • Heb je een (V)MBO opleiding in de techniek
  • Kun je zelfstandig werken
  • Wil je je graag inzetten voor het bedrijf
  • Je kan tekening lezen
  • Ben je in het bezit van je VCA certificaat of bereid deze te behalen
  • Fulltime beschikbaar
Aanbod

In de functie Constructiebankwerker/lasser krijg je behalve goede arbeidsvoorwaarden ook een unieke kans: de kans om te werken bij een organisatie waar de sfeer open is en waar er in overleg heel veel mogelijk is. Een werkplek waar je veel leert en kunt rekenen op afwisselend werk en je de mogelijkheid hebt tot het volgen van opleidingen/cursussen. Verder: een goed salaris, pensioen, reiskostenvergoeding en uitzicht op een vast dienstverband.


Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in