+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

Monteur E Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sterkvakmanschap

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sterkvakmanschap

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als ervaren monteur Elektrotechniek speel je een belangrijke rol in het omzetten van afval naar nieuwe grondstoffen. Je werkt met de nieuwste technieken en materialen. Je taken zijn het onderhouden, repareren en installeren van elektrische systemen. Dit doe je aan machines en gebouwen. Je komt in een team waar je veel kunt leren. We bieden een goed salaris, extra geld voor storingsdiensten, en kans op een vast contract. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Als ervaren monteur E krijg je een belangrijke rol bij het verwerken van afval tot nieuwe grondstoffen, wij werken met de nieuwste technieken en materialen. Is deze functie van Monteur E echt iets voor jou? Lees dan snel verder voor meer informatie over deze vacature en solliciteer via onderstaande button.


Organisatie

Wij zijn is al ruim 60 jaar actief in de verwerking van afvalstromen,  zowel nationaal als internationaal bekend, niet in de laatste plaats door hun specialisatie: het verwerken van afval tot nieuwe grondstoffen. Met meer dan 100 medewerkers werken wij met de nieuwste technieken en materieel. Wij zijn NEN, ISO en VCA gecertificeerd en houden ons graag bezig met de nieuwste technologieën. 


Functie

In de functie Monteur E ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van alle voorkomende onderhoud, reparatie- en installatiewerkzaamheden op elektrotechnisch gebied. Je doet dit zowel aan de machines als de gebouwen. Je hebt vooraf overleg met de voorman onderhoud.

Verder:

  • Ben je verantwoordelijk voor het controleren en inspecteren van technische installaties
  • Voer je wijzigingen en reparaties uit aan de machines
  • Verhelp je storingen aan machines of installaties met behulp van de schema's en documentatie
Functie eisen

Je bent een enthousiaste monteur met ervaring met E installaties, laagspanning, middenspanning, hoogspanning en kennis van PLC besturingen Siemens S5 en S7. Je bent bereid in een 2 ploegendienst te werken.

Verder:

  • Heb je een MBO-2 of 3 diploma Elektrotechniek of Mechatronica
  • Heb je een geldig VCA of bereid deze te behalen
  • Ben je bereid om één keer in de 4 a 5 weken storingsdienst te draaien
Aanbod

Je kunt rekenen op een hele afwisselende functie en veel kansen om verder te leren. Samen met je collega’s vorm je een een enthousiast team. Verder bieden wij een goed salaris, goede vergoedingen voor de storingsdiensten, pensioen, reiskostenvergoeding en uitzicht op een vast dienstverband.


Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in