+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerhugowaard.
Laad meer vacatures

Eerste Elektromonteur Heerhugowaard

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging waarbij je ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Wil je een belangrijke rol spelen binnen het bedrijf en zoek je variatie in je werk? Wij zijn voor onze opdrachtgever een middelgroot familiebedrijf en een elektrotechnische installatiebedrijf op zoek naar een eerste elektromonteur!  Heb je ervaring als eerste elektromonteur met het onderhouden van elektrotechnische installaties en stuur je graag een team aan? Lees dan snel verder!


Organisatie

Wij zijn een middelgroot  familiebedrijf en een elektrotechnisch installatiebedrijf gespecialiseerd in de elektrotechniek. We ontwerpen, installeren en bieden service en onderhoud voor elektrotechnische installaties, beveiligingstechniek, data en licht en krachtstroominstallaties voor de particulieren sector, utiliteit zoals horeca, kantoren, scholen, winkelpanden en zorginstellingen, defensie, overheidsinstellingen en gemeentes. Ook ontwikkelen wij concepten en duurzame oplossingen. Inmiddels bestaan we ruim 40 jaar en hebben we 85 medewerkers in dienst en er heerst een open, nuchtere sfeer en korte communicatielijnen. 


Functie

Je bent als eerste elektromonteur verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende projecten in de particulierensector en utiliteit o.a. horeca, kantoren, scholen, winkelpanden, defensie, overheidsinstellingen en voor gemeentes. De werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van elektrotechnische installaties, lichtinstallaties, krachtinstallaties, data en brandmeldinstallaties, het aansturen en begeleiden van elektromonteurs en leerling en hulp elektromonteurs, het installeren van elektrotechnische installaties op basis van tekeningen en instructies, het bijhouden van de materiaalvoorraad, het in bedrijf stellen van elektrotechnische installaties en het verhelpen van storingen. Daarbij onderhoud je contact met derden.


Functie eisen

Als eerste elektromonteur ben je in het bezit van: 

  • Een afgeronde MBO niveau 2 of 3 opleiding richting Elektrotechniek 
  • Een geldig VCA 
  • Ervaring als eerste elektromonteur 
  • Ervaring met elektrotechnische installaties en brandmeldinstallaties 
  • Sta je open om nieuwe dingen te leren en door te groeien
  • Een rijbewijs B 
Aanbod

Wij bieden je een hele leuke baan bij een gezellig bedrijf en een middelgroot familiebedrijf en elektrotechnische installatiebedrijf in de elektrotechniek. Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee. Je hebt bij ons de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen, wij bieden een goed salaris, pensioen, reiskosten of de mogelijkheid tot een bus van de zaak met zeer goed gereedschap en heb je uitzicht op een vast dienstverband!


Sollicitatie

Telefoonnummer: 072-7440035 of solliciteer direct!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in