+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.

Fullstack Vue developer | Green energy Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Haystack People

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding, Winstdeling

Vacature in het kort

Wil je meewerken aan het gebruik van groene energie? Deze baan als developer is jouw kans. Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat al tien jaar voorop loopt in duurzame energie. Je werk is heel belangrijk: je bouwt software die helpt bij het gebruik van zonne-energie. Je team is jong en enthousiast. Samen zorgen jullie voor een betere toekomst. Je krijgt een goed salaris, reiskostenvergoeding, een pensioen, en zelfs een laptop. Ook zijn er leuke teamuitjes en altijd vers fruit op kantoor. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij ook bijdragen aan het toegankelijker maken van groene energie? Lees dan verder hoe jij als developer kan bijdragen.
Wat doen ze?

Onze klant is geen gewoon bedrijf; het is een drijvende kracht achter de toekomst van energie in Nederland. Met een rijke geschiedenis en hun oprichting tien jaar geleden begon onze klant oorspronkelijk als software development agency, gericht op de zonnepanelenindustrie. Maar vandaag de dag gaan ze veel verder dan dat. Ze zijn de ruggengraat van hernieuwbare energie, waarbij ze van begin tot eind zorgen voor alles wat met zonne-energie te maken heeft.

Ze werken samen met MKB-bedrijven, woningcorporaties en gemeentes om duurzame energieprojecten te realiseren, en ze hebben zelfs een platform om woningeigenaren te helpen bij het omarmen van zonne-energie. Onze klant groeit snel, met een jong en gepassioneerd team dat zich inzet voor duurzaamheid en groei. Als je op zoek bent naar een kans om bij te dragen aan een schonere energietoekomst en jezelf wilt ontwikkelen in een ondersteunende en leuke werkomgeving, dan is onze klant de plek om te zijn.

Wat kom je dan te doen?

Als developer bij onze klant ben je niet zomaar een ontwikkelaar, je bent een architect van verandering. Je hebt de verantwoordelijkheid om technologische oplossingen te creëren die de energietransitie in Nederland vormgeven.

Jouw dagen worden gevuld met softwareontwikkeling, waarbij je moderne technologieën en programmeertalen inzet om innovatieve applicaties te bouwen. Je werkt aan de kern van duurzaamheidsprojecten, waarbij je software integreert met hardwarecomponenten zoals zonnepanelen en monitoringapparatuur, waardoor de energieproductie efficiënter en effectiever wordt.

Maar dat is nog niet alles. Als developer ben je de steunpilaar van projectteams, altijd paraat om complexe technische uitdagingen te overwinnen en de betrouwbaarheid en prestaties van de software te waarborgen. Je werkt volgens de Agile/Scrum-methodologie, waarbij je actief deelneemt aan sprintplanningen en retrospectives.

Het gaat niet alleen om coderen; het gaat om het vormgeven van een duurzamere toekomst. Jouw werk draagt bij aan de groene revolutie en het verminderen van onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Als developer bij onze klant heb je de kans om te innoveren, te groeien en een blijvende impact te maken in een bedrijf dat zich inzet voor een schonere en groenere wereld.

Dat doen zij vanuit 3 verschillende platformen:

  • Het eerste platform is een intern CRM systeem, hier maken jouw directe collega’s gebruik van! Dit platform zorgt ervoor dat alles intern geregeld kan worden, van finance tot aan oplevering.
  • Het tweede platform is voor de eindgebruikers, dit is een mijnomgeving waar zij op kunnen inloggen en alle data kunnen inzien. Dit platform moet scalable zijn en gebruiksvriendelijk maar toch krachtig. Hier kun je hele leuke features in gaan bouwen en volop gaan innoveren.
  • Het laatste platform is voor de monteurs, hierin kunnen zij de planning, materiaal etc. inzien om een oplevering te doen.

Het zijn nu 3 monolieten die via API’s met elkaar communiceren, het doel is om nieuwe features op basis van microservices te ontwikkelen.

Wat moet je kunnen?

We zoeken een fullstack developer die zich voor minimaal 70% van de tijd bezig houdt met de frontend die gebouwd is in Vue.js. In de toekomst zal dit alleen maar meer worden.

  • 3+ jaar ervaring als full-stack developer met expertise in zowel front-end als back-end technologieën.
  • Kennis van webontwikkelingstechnologieën zoals HTML, CSS, JavaScript, en frameworks zoals Vue.js.
  • Hele grote pre: ervaring met back-end PHP laravel.
  • Bekendheid met versiebeheersystemen zoals Git en ontwikkelingsmethodieken zoals Agile/Scrum.
  • Uitstekende communicatie- en samenwerkingsvaardigheden.
Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard krijg je er ook wat voor terug!

  • Salaris tot €5000,- bruto per maand
  • 8% vakantiegeld
  • Reiskosten vergoeding
  • Volledig betaald pensioen
  • Winstdeling van 8% (4% afhankelijk van eigen prestaties)
  • Studiemogelijkheden
  • Laptop naar keuze
  • Toffe team uitjes
  • Altijd lekker fruit op werk

Klinkt dit als de ideale volgende stap in jouw carrière? Kom dan in contact met via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of +31620293364

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in