+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Volendam.

Fullstack Developer E-commerce Sport & Orthopedie Volendam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Frontend Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.500 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Fullstack Developer binnen ons team ben je het middelpunt van onze e-commerce ontwikkelingen. Je werkt met een enthousiast team aan het verbeteren en uitbreiden van onze webapplicaties. Jouw rol omvat het gehele ontwikkelproces, van ontwerp tot implementatie. We bieden een technisch uitdagende omgeving waarin je met React, Typescript, Node, en headless CMS systemen werkt. Geniet van de vrijheid, verantwoordelijkheid en volop kansen voor persoonlijke groei. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Als Fullstack Developer speel je een essentiële rol in het ontwikkelen en onderhouden van hun webapplicaties en e-commerceplatform. Je werkt nauw samen met een enthousiast team van ontwikkelaars en krijgt de kans om je vaardigheden in te zetten voor het creëren van hoogwaardige e-commerce oplossingen. Het huidige team bestaat uit 2 developers dat wordt aangevuld door een externe team van een techneuten. Je bent als Fullstack Developer betrokken bij het volledige ontwikkelproces, van het ontwerpen van applicatie tot het implementeren van nieuwe functies en het oplossen van technische uitdagingen. 

De afgelopen jaren zijn ze ontzettend hard bezig geweest om hun webshops headless in te richten, Hier hebben ze flinke stappen in gemaakt maar ze kunnen er nog goed versterking bij gebruiken. Wat betreft de technische stack zal je aan de slag gaan met React, Typescript en Node. Binnen hun headless CMS maken ze gebruiken van CommerceLayer en Sanity. Als Fullstack Developer kun je rekenen op een werkomgeving waarin je veel vrijheid en autonomie krijgt in je werk. Ze geloven in het belang van verantwoordelijkheid aan developers, zodat ze hun creativiteit en expertise volledig kunnen benutten. Daarnaast zijn er binnen deze organisatie voor jou als Fullstack Developer ontzettend veel doorgroeimogelijkheden.  



Gevraagd

  • HBO werk en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring met het bouwen van software;
  • Aantoonbare ervaring met React, Typescript en Node;
  • Ervaring binnen de e-commerce (voorkeur met CommerceLayer en/of Sanity.


Aanbod

  • Salaris tussen de €3.500 en €5.500 op basis van een 40-urige werkweek;
  • Goede pensioensregeling;
  • Reiskosten vergoeding;
  • Mogelijkheid tot hybride werken;
  • 25 vakantiedagen;
  • Veel technische vrijheid;
  • Werken met veel zelfstandigheid;
  • Een (h)echt familiebedrijf met gezellige collega’s! 


Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie gevestigd in Volendam is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige braces, bandages, keepershandschoenen en andere orthopedische & sport producten. Binnen een groot aantal van deze niches zijn ze marktleider en met hun innovatieve karakter bouwen ze dit steeds verder uit. Hierbij focussen zij zich op Europese markt. De missie van het bedrijf is om mensen te helpen een actief en gezond leven te leiden door middel van innovatieve oplossingen op het gebied van orthopedie en sport. Met een sterk team van professionals streven zij naar het bieden van de beste producten en service aan hun klanten. Wat dit bedrijf onderscheidt is hun toewijding aan het bieden van kwalitatief hoogwaardige producten (zoals braces en keepershandschoenen) en een uitstekende klantenservice.Het IT gedeelte van dit bedrijf bestaat uit een e-commerceplatform dat uit verschillende webshops bestaat. Hier kunnen klanten gemakkelijk online winkelen en hun gewenste producten bestellen. Ze zorgen voor een soepele en veilige winkelervaring, waarbij klanttevredenheid altijd centraal staat. Daarnaast streeft het bedrijf ernaar om voortdurend te innoveren en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de orthopedische sector. Het is een echt familiebedrijf en geweldig om bij te werken. Je bent hier geen nummer en je wordt echt gewaardeerd. Het bedrijf telt in totaal zo’n 50 medewerkers, waarvan de helft op kantoor werkt en de andere helft in het magazijn. Iedereen kan echt zijn wie die is en iedereen waardeert elkaar. Daarnaast hangt er een prettige en gezellige werksfeer op de werkvloer. Kom als Fullstack Developer dit toffe bedrijf versterken met jouw technische kennis en help bouwen aan het karakter als marktleider.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in