+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Full-stack PHP Developer Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Search X Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 - € 4.200 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Verduurzaming is cruciaal en onze organisatie speelt een sleutelrol in de transitie naar een duurzamere toekomst. Als Full-stack PHP Developer draag je bij aan projecten die echt impact maken. Je ontwikkelt en onderhoudt applicaties die bijdragen aan een energie neutraal Nederland. Bij ons krijg je de kans om niet alleen technisch uit te blinken, maar ook om de wereld positief te veranderen. Plus, geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals dagelijkse maaltijden, gezonde snacks, sportactiviteiten, en leuke teamuitjes. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Verduurzaming is meer geworden dan “een beetje groen doen”. Het is voor veel organisaties onmisbaar geworden, zowel op wettelijk als op financieel gebied. Miljoenensubsidies zijn niet meer de uitzondering voor grote projecten. Maar die projecten komen niet uit de lucht gevallen.

Wat doen ze hier?

Gemeenten, bedrijven en particulieren, allemaal willen ze verduurzamen. Van een zonnepaneel op je dak tot een volledige renovatie van een organisatie, gebouw of werkwijze. Dat doe je niet zomaar even en daar is de juiste begeleiding voor nodig. Het gaat immers om grote investeringen die veel veranderen.

Deze jonge groep mensen begeleidt deze opdrachtgevers in hun transitie naar een duurzamere werkwijze. Ze hebben energiecoaches die met een advies of rapport komen, ze maken afspraken over de implementatie, maar leveren bijvoorbeeld ook certificaten. Sinds 2012 zijn ze met een frisse groep mensen die niet wegzakken in een ‘corporate bedrijfscultuur’. En daar pas jij bij.

En wat zoeken ze precies?

Als Full-stack PHP Developer codeer je voor een groenere toekomst. Je ontwikkelt en onderhoudt specifieke toepassingen die bijdragen aan een energie neutraal Nederland in 2024. Hoe het in z'n werk gaat? Je creëert dashboards die adviseurs en collega's helpen om de voortgang van de duurzaamheid te tracken. Daarnaast vertaal je creatief functionele specificaties naar technische componenten en taken, waarbij je actief nieuwe applicaties ontwikkelt en bestaande software aanpast. Verder neem jij verantwoordelijkheid voor zowel het functionele als technische beheer van toegewezen applicaties.

Klinkt als een uitdaging, kan ik deze stap aan?

Je beschikt over hbo- of wo-werk- en -denkniveau met 1 tot 3 jaar relevante werkervaring. Je hoeft geen ontzettend groene vingers te hebben maar wel de juiste kennis van PHP, API's, JavaScript en Lowcode. Niet alleen heb je veel technisch knowhow, maar ook de creativiteit om innovatieve oplossingen te bedenken. Het draait niet alleen om code, maar ook om impact! Naast het goed kunnen coderen ben je ook een ster in anderen motiveren en inspireren om deel te nemen aan deze missie naar een duurzame toekomst. Want de wereld veranderen doen we samen!

En hoe zit ik hier met salaris?

Je kunt rekenen op een salaris tussen de €3.300,- en €4.200,- per maand, helemaal gebaseerd op jouw kennis en ervaring. Maar dat is nog niet alles! Je maakt echt verschil in een groeiende organisatie. Jouw ontwikkeling is belangrijk en daarom heb je toegang tot de inhouse academy voor eindeloze groeimogelijkheden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de extraatjes - ontbijt, lunch, gezonde snacks, en zelfs wekelijkse sportmogelijkheden tijdens bootcamps en padelsessies. Fit je weekend in is gegarandeerd! Maar naast de gezonde lifestyle worden successen ook goed gevierd met gezelligheid en toffe uitjes. Natuurlijk krijg je ook volledige reiskostenvergoeding, een super chique pensioenplan en 25 vakantiedagen per jaar. O ja, en 8% vakantiegeld natuurlijk. Wat denk je ervan? Druk op de onderstaande knop en we spreken je snel!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in