+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.

Receptionist Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 14,19 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als receptioniste/gastvrouw ben jij het eerste wat mensen zien. Je bent de gastheer of -vrouw, neemt telefoontjes aan, verwelkomt bezoekers en houdt alles netjes. Je werkt in een modern kantoor met flexplekken, een bedrijfsrestaurant, een bar en een sportschool. Je wordt deel van een jong team. Je krijgt een goed salaris, reiskostenvergoeding en kunt kiezen hoeveel uur je werkt. Plus, er is kans op een vast contract. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar om het stralende middelpunt te worden? Als onze receptioniste/gastvrouw ben jij het eerste gezicht dat de klanten, collega's en potentiële klanten zien. Jij bent de ultieme gastheer of -vrouw, van het aannemen van telefoontjes tot het verwelkomen van bezoekers, van het bijhouden van de vergaderagenda tot het regelen van kantoorbenodigdheden, jij regelt het! Maar dat is nog niet alles! Je zorgt ervoor dat de vergaderruimtes er altijd piekfijn uitzien, ook de bezoekers toiletten in de middag. Als een ware archiveringswizard bewaar je documenten en geheime stukken veilig. Multitasken is jouw tweede natuur, je zorgt ervoor dat alle lijsten, menukaarten en andere administratie up-to-date zijn. Je bent de coördinator van alle faciliteiten, zowel binnen als buiten het kantoor. Daarnaast werk je zelfstandig, toon je initiatief en ga je integer om met gevoelige informatie. Je bent leergierig, energiek en een ware social butterfly die respectvol is naar anderen toe. En dan nu het beste deel: het gloednieuwe kantoor! Modern en hip met transparante kantoren, flexplekken waar je je creativiteit kunt laten stromen, een epic bedrijfsrestaurant, een chill bar, je eigen sportschool en veel groen om van te genieten. Plus, je wordt onderdeel van een jong, collegiaal team met grote dromen en ambities! Dus, als dit je aanspreekt en je woont in Noord-Holland, waar wacht je dan nog op? Solliciteer nu en join the squad!

Wij bieden:

- Een salaris vanaf €13,27 - €14,19 bruto per uur;
- Opbouw van vakantiegeld en vakantieuren;
- Reiskosten vergoeding vanaf 5 kilometer (€0,21 per km);
- Een functie voor 24 - 36 uur per week (3- 4 dagen, het aantal dagen is bespreekbaar);
- Werktijden van 08.00 - 17.00 uur, het is ook mogelijk om alleen een ochtendshift (08:00 – 12:30) of middagshift (13:00 t/m 17:00) te werken;
- Grote kans op een contract bij de opdrachtgever.

Wij vragen:

- Beschikbaarheid op woensdag en vrijdag;
- Een MBO diploma, specifiek in de secretariële richting;
- Kennis van administratie, bedrijfsvoering en interesse in personeelszaken;
- Geweldige communicatieve skills, zowel mondeling als schriftelijk;
- Ervaring met MS Office.

Waar ga je werken:

Onze opdrachtgever is de go-to crew voor geautomatiseerde geneesmiddelen in apotheken. Ze regelen niet alleen de juiste verpakking van medicijnen, maar begeleiden ook bij de overstap naar slimme distributiesystemen. Ze maken de gezondheidszorg efficiënter en toffer dan ooit!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in