+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.

Belastingadviseur | Alkmaar | Goed salaris Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Hooge Waerder Formule

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding, Winstdeling
 

Locatie

Alkmaar
 

Vacature in het kort

Duik in de wereld van belastingadvies binnen een en hechte organisatie, waar jouw ontwikkeling centraal staat. Naast een competitief salaris en flexibele werkuren, bieden we een stimulerende omgeving waarin jouw groei voorop staat. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

In samenwerking met De Hooge Waerder Formule zoeken wij een Belastingadviseur | Alkmaar in Alkmaar en omgeving!

Functieomschrijving

Je bent net van school en wilt graag jouw kennis in de praktijk brengen. Of je hebt al een paar jaar ervaring op een fiscale afdeling, maar toe aan wat anders? Dat kan bij ons in een relatief klein team waarin jij alle nodige begeleiding krijgt en waarin je ook zelf al snel persoonlijk contact hebt met de klanten. Als Belastingadviseur ben je dagelijks bezig met aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting voor jouw klanten. Je hebt hierover contact met jouw klanten en de Belastingdienst. Verder ondersteun je bij het geven van fiscale adviezen en help je collega’s met de voorbereidingen hiervan. Je bent, na een gedegen inwerkperiode, een vraagbaak voor collega’s van andere afdelingen en klanten op fiscaal gebied en je beantwoordt alle binnenkomende correspondentie via mail, post en telefoon. Daarnaast neem je actief deel aan interne vakinhoudelijke overleggen en zorg je ervoor dat jouw benodigde kennis actueel en up-to-date is. Mocht je daarvoor een opleiding, training of curcus dienen te volgen dan is dat allemaal, in overleg, mogelijk. Je maakt dit zelf kenbaar en bespreekbaar met je leidinggevende. We hebben op dit moment ruimte op onze fiscale afdeling in Alkmaar. De klanten bevinden zich voornamelijk binnen het MKB. Je komt te werken in een leuk team dat altijd voor elkaar klaar staat. Je werkt onder andere samen met Henk-Jan de Bruin en Joost Beers.


Hier gaan we vanuit

Je hebt net je opleiding afgerond en kunt niet wachten om al jouw kennis nu in de praktijk toe te passen. Of misschien heb je al een paar jaar ervaring opgedaan en wil je jouw kennis verder uitbreiden.

Je bent een open persoon, die makkelijk contacten legt met zowel klanten als collega’s. Je bent nauwkeurig, leergierig, klantgericht en je werkt graag in een klein en hecht team. Je kan goed prioriteiten stellen en beschikt over een flexibele instelling. Je bent woonachtig in de buurt van Alkmaar.

Verder beschik jij over:

  • Een afgeronde en relevante WO opleiding (fiscaal recht of fiscale economie)
  • Goede kennis van zowel de Nederlandse taal in woord en geschrift
Arbeidsvoorwaarden

Vrijheid, zelfstandigheid en de mogelijkheid om je werk in te vullen zoals jij dat wilt. Jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij jou de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Plezier en ontspanning vinden wij ook belangrijk. Daarom doen we vaak leuke dingen met elkaar zoals borrels, sportieve uitdagingen (Dam tot Dam loop, Alkmaar City run) en personeelsuitjes in binnen- en buitenland. In het verleden zijn we o.a. naar Praag, Parijs, Sicilië en Lissabon geweest. We zijn al druk bezig met het voorbereiden van de volgende reis naar Malaga in juni 2024!

Verder bieden wij jou:

  • Een goed salaris (inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring)
  • Een winstdelingsregeling
  • Een functie tussen de 24 en 40 uur
  • 28 vakantiedagen op fulltime basis en 8% vakantiegeld
  • Collectieve zorgverzekering, pensioenregeling en korting bij diverse sportscholen
  • De mogelijkheid en faciliteiten om deels vanuit huis te kunnen werken, waaronder een laptop en iPhone met onbeperkt abonnement (data en bellen)
  • Een studiekostenregeling, waarbij wij de kosten van les- en examengeld, de boeken en eventuele reiskosten vergoeden
  • Een jaarlijks personeelsuitje in Nederland of in het buitenland, inclusief overnachting. Op naar Malaga in 2024!
  • Gezellige borrels, etentjes, deelname aan sportieve evenementen en andere leuke activiteiten
Werken bij De Hooge Waerder Formule

De Hooge Waerder heeft zich ontwikkeld van accountantskantoor tot middelgroot full-service adviesbureau. De Hooge Waerder heeft accountants in dienst, maar ook fiscalisten, juristen, loonspecialisten en specialisten op het gebied van financieringen en bedrijfsovernames.

De Hooge Waerder heeft bovendien een eigen ICT-afdeling. MKB-ondernemers kunnen met al hun ondernemersvraagstukken bij ons terecht. We verwerken tienduizend loonstroken per maand en stellen de jaarrekening op voor drieduizend ondernemingen.

De Hooge Waerder heeft expertise in alle branches en voor elke fase van een onderneming de juiste adviseur in huis. We staan de ondernemer echt van A tot Z bij. We willen dat die ons als eerste belt, voor welke vraag dan ook. Dat is onze missie: top of mind zijn bij onze ondernemers.

  • 100-200 medewerkersOpgericht in 1980Werkzaam in deAccountancy branche.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in