+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Psychiater Transfore FPA en FBW Twente Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Psychiater Transfore FPA en FBW Twente

Wij zijn op zoek naar een psychiater die onze teams van FPA en FBW Twente komen versterken!

Voor Transfore zijn we op zoek naar een enthousiaste psychiater die affiniteit heeft met de forensische psychiatrie en mee wil werken om de ambities van Transfore te realiseren. Dit betekent het neerzetten van een forensisch netwerk in Oost Nederland en het realiseren van een brugfunctie tussen de GGZ en forensische psychiatrie.

Wie zijn wij?
Transfore is een jonge, toonaangevende aanbieder van forensische zorg. Met 200 zorgprofessionals behandelen we jaarlijks ruim 1500 mensen die grensoverschrijdend gedrag (dreigen te) vertonen. De veiligheid van de samenleving staat altijd voorop. We zijn een platte organisatie, waardoor lijnen gegarandeerd kort zijn. Doordat Transfore onderdeel is van Dimence Groep kunnen we sterk inzetten op opleiding, onderzoek en innovatieve zorg. Zodat we goede specialistische zorg effectief en betaalbaar houden. Voor de beste forensische zorg van morgen.

We staan bekend om ons trajectdenken. Dat betekent dat we ervoor zorgen dat alle onderdelen van een behandeltraject naadloos op elkaar aansluiten, net zoals in een honingraat. Er is geen vaste volgorde. Het verschilt per patiënt waar de behandeling start. Dat kan zowel klinisch als ambulant zijn. We kunnen eenvoudig afschalen, maar ook opschalen. Onze patiënten weten waar ze aan toe zijn en hebben inzicht in het gehele traject. Hierdoor kunnen patiënten zelf de regie nemen over hun behandeling en toekomst. Dit geeft ze het vertrouwen en de kracht te veranderen. En stelt hen in staat om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. Daar geloven wij in bij Transfore.

Het gaat om een plek bij onze klinische voorziening in Almelo met een beddencapaciteit van 36 patiënten met meerdere regiebehandelaren (verpleegkundig specialisten, GZ-psycholoog, Klinisch psycholoog) die werkzaam zijn binnen de klinische voorziening en het onderdeel forensisch beschermd wonen (FBW).

Wat ga je doen?
Als psychiater ben je (mede) verantwoordelijk voor de diagnostiek en behandeling van de patiënten waarvan je voor een gedeelte ook regiebehandelaar bent. De problematiek is complex en het is een uitdaging om op creatieve wijze de mogelijkheden van verbetering te zoeken. Je stimuleert het ontwikkelen en delen van kennis en draagt op inspirerende wijze bij aan een goede cohesie en samenwerking binnen het team. Je levert een bijdrage aan opleidingsactiviteiten en deskundigheidsbevordering van het team. Daarnaast werk je ook mee aan de verdere ontwikkeling van de samenwerking/deskundigheidsbevordering van de afdelingen binnen de keten van Transfore.

Ben jij onze nieuwe collega?
Wij zijn op zoek naar een Psychiater die graag met onze doelgroep werkt. Verder:

  • Ben je ondernemend, flexibel en breed inzetbaar
  • Werk je graag (multidisciplinair) samen
  • Hecht je waarde aan het leveren van de beste kwaliteit
  • Heb je een verbindende wijze van communiceren en draag je bij aan een inspirerend werkklimaat.

Ook als je binnenkort je opleiding afrondt, nodigen we je uit om te reageren.

Wij hebben veel te bieden!
Het betreft een dienstverband voor 24 uur per week (meer uren is bespreekbaar). De functie is afhankelijk van opleiding en ervaring ingedeeld in Salarisschaal Medisch Specialisten volgens de CAO-GGZ.

Verder biedt de Dimence Groep beginnende psychiaters een scholingsprogramma waarin deelnemers zich kunnen bekwamen op hun nieuwe rol als medisch specialist en regiebehandelaar. Dimence Groep investeert in haar ‘jonge’ psychiaters en vindt het belangrijk dat deze professionals zich verbinden met elkaar. Met als doel: “Hoe word je beter in je vak, wat kunnen we van elkaar leren?”

Dit is Transfore
Transfore is dé instelling voor forensische GGZ in Oost-Nederland en is onderdeel van de Dimence Groep. Met 200 collega’s werken we aan de psychische- en psychiatrische problematiek van patiënten die grensoverschrijdend gedrag (dreigen te) vertonen. Dit door behandeling, begeleiding, ondersteuning en dagbesteding. Daarbij staat de veiligheid van de samenleving altijd voorop. We werken hiervoor nauw samen met de patiënt, maar ook met familie, specialisten, zorgaanbieders, justitie en de omgeving. Want hoe beter we samen werken, hoe beter we samen leven.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Fried Lubbers, teamleider, via 0623979296.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in