+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Psychiater (Salaris 6100-10200) Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareBooster!

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • BBL / Freelance / Vast contract
  • 6.100 - € 10.200 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Ben jij psychiater en wil jij een actieve bijdrage leveren aan onze beweging van zorg naar gezondheid?
“Doordat wij niet alleen door onze psychiatriebril kijken maar met een brede blik situaties aanpakken, zien patiënten vaak weer perspectief. Dat is kenmerkend voor werken bij onze opdrachtgever”

Jouw werkplek

Dat bepaal jij! Wij maken graag persoonlijk kennis met jou en horen graag jouw voorkeuren.
Met welke doelgroep heb jij de meeste affiniteit? Welke plaats heeft jouw voorkeur? Er is bij ons ruimte om jouw persoonlijke wensen te bespreken. Enkele mogelijkheden zijn: Apeldoorn, Doetinchem, Nijmegen, Warnsveld, Winterswijk, Zutphen, Zevenaar. Wij zijn gespecialiseerd in o.a.: Ambulante zorgverlening, High Intensive Care (HIC), Problematiek als gevolg van lichtverstandelijke beperking, Jeugd- en- jongvolwassenen, Eetstoornissen, Persoonlijkheidsproblematiek, Generalistische Basis GGZ.

Vereniging Medische Staf

Binnen onze opdrachtgever word je lid van de Vereniging Medische Staf (VMS) die ervoor zorgt dat er een psychiater-buddy voor je klaar staat om je wegwijs te maken binnen onze opdrachtgever. De VMS zet zich in om de positie van de psychiater als medisch specialist binnen GGNet scherp te houden. De VMS heeft als doel om de onderlinge verbinding van de psychiaters in GGNet goed te houden, invloed op besluitvorming uit te oefenen door gevraagd en ongevraagd advies uit te brengen en de kwaliteit van zorg optimaal te houden. De vereniging komt (minimaal) vier keer per jaar bijeen voor de algemene ledenvergadering, nascholing en een gezellig diner.
Zo werk jij

Als psychiater bij onze opdrachtgever draag je bij aan meer symptomatisch, persoonlijk en maatschappelijk herstel van patiënten met een ernstige psychiatrische aandoening. Je maakt deel uit van onze medische staf, hebt een adviserende rol naar onze Raad van Bestuur en wordt gefaciliteerd in het doen van onderzoek naar (nieuwe) behandelmethoden.

Gevraagd

Wat neem je mee
Een gedreven medisch specialist met gevoel voor de omgeving en hart voor het vak. Jij bent sociaal zeer vaardig en jij beschikt over een sterk probleemoplossend vermogen. Positieve energie en een gezonde dosis humor zorgen ervoor dat jij een bijdrage levert aan een fijne werksfeer. Je hebt de energie om te vernieuwen, maar wilt behouden wat van waarde is. Je bent iemand die de verbinding zoekt met de vakgroep maar ook binnen het netwerk zichtbaar wil zijn.

Daarnaast:

Heb jij de academische opleiding tot arts (inclusief BIG-registratie) en een medische specialisatie tot psychiater afgerond (inclusief RGS-registratie). Ook als je bijna klaar bent met je opleiding tot psychiater komen we graag met je in contact.
Voel jij je prettig bij de bijzondere verantwoordelijkheid die wij de psychiater als onderscheidende discipline toekennen.

Aanbod

Dit krijg je van ons
Wij bieden je een vast contract. Uren zijn bespreekbaar.
Een goed salaris conform CAO GGZ (salarisschaal Medisch Specialisten)
  • Naast een goed basissalaris krijg je onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Bereken hier jouw netto salaris.
  • Jouw pensioen wordt opgebouwd bij het PFZW (Pensioenfonds zorg&welzijn). onze opdrachtgever betaalt 50% van jouw pensioenpremie. Heb je ergens anders ook al pensioen opgebouwd? Dan kun je de waarde hiervan mogelijk overdragen. voor meer informatie.
  • De Balansregeling, waarbij je keuze hebt in de besteding van jouw budget. Je kunt van dit keuzebudget extra vrije tijd kopen, besteden aan opleiding of training, maar ook het bedrag laten uitbetalen en bijvoorbeeld ervan uit eten gaan. Wat jou helpt om vitaal te blijven.
  • Bij onze opdrachtgever krijg je de vrijheid om je werk op eigen manier in te vullen en de mogelijkheid om je kennis te vergroten. Enerzijds via opleidingen, trainingen en cursussen, anderzijds door samen te werken met topprofessionals op jouw vakgebied. Ook kun je binnen onze brede organisatie ervaring opdoen op andere vakgebieden en faciliteren we wetenschappelijk onderzoek. Wij ondersteunen je desgewenst bij het opzetten en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek (we hebben vaste onderzoekslijnen met de Universiteit van Twente en de Universiteit van Maastricht). Verder biedt GGNet mogelijkheden voor verdiepende scholing en een eigen nascholingscyclus.
  • Mogelijkheden voor verdiepende scholing en een eigen nascholingscyclus (jaarlijks maximaal 24 accreditatiepunten).
Maar boven alles bieden we je een uitdagende en afwisselende baan in een prettige en inspirerende werkomgeving die je volop ruimte geeft om op vakinhoudelijk vlak te groeien. In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie en jezelf te ontwikkelen.

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij CareBooster!

De GGZ en de Zorg in het algemeen heeft ons gevraagd om hun te helpen bij het zoeken naar het juiste en energieke personeel.

De Zorg is al duur genoeg... dus wij werken zo efficiënt mogelijk, zonder dure tussenpartijen, dure wervingscampagnes en detacheringscontracten!

Door op deze efficiënte manier te werken zijn wij gezamenlijk in staat om jou het beste aanbod te doen!

En bij ons ga je na een aantal positieve gesprekken met een uitstekend aanbod direct op contract!


Waarom CareBooster!?

- Wij stimuleren jouw ontwikkeling (door o.a. het aanbieden van opleidingsmogelijkheden)
- Wij versterken duurzame arbeidsrelaties
- Wij geven jouw carrière een boost!
- De werknemer staat bij ons centraal
- Bij de juiste match kan je na een paar gesprekken direct op contract zonder detacheringsovereenkomst

Op deze wijze leveren we samen direct een BOOST aan de Zorg!

Mocht je nog iets ervaringen of diploma's hebben, solliciteer dan ook om te zien wat je kan betekenen in de Zorg!

Het heeft écht zijn voordelen om met ons in contact te komen, dus solliciteer nu!

Mvg,

CareBooster!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in