+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.

GZ-psycholoog Angst & Stemming Almelo Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wij zoeken een GZ-psycholoog die graag met groepen werkt en deel wil uitmaken van een team dat zich richt op angst- en stemmingsstoornissen. Je krijgt de kans om zowel individuele als groepsbehandelingen te geven, zoals schematherapie en EMDR. Ons team is enthousiast en werkt informeel samen. We lunchen samen en hebben twee keer per jaar een teamuitje. We bieden een vaste baan, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, en zorgen voor een goede balans tussen werk en privé. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

GZ-psycholoog Angst en Stemming Almelo

Welke gedreven GZ-psycholoog die warm wordt van het doen van groepsbehandelingen gecombineerd met individuele trajecten, en het leuk vind om in een prettig en kundig team te komen werken, komt ons team versterken?

Wij zijn een multidisciplinair team dat zich richt zich op de behandeling van patiënten met een angst-/stemmingsstoornis, persoonlijkheidsstoornis en/of complex traumaklachten. We bieden zowel (psycho)diagnostische onderzoeken als individuele en groepsbehandelingen, waaronder cognitieve gedragstherapie, schematherapie, EMDR en farmacotherapie.

Wat ga je doen?
Als GZ-psycholoog behandel je eigen patiënten binnen een multidisciplinair karakter volgens zorgpaden. Je zult met name ingezet worden voor diagnostiek, indicatiestelling en behandeling van angst- en stemmingsstoornissen.
Daarnaast zal je onderdeel gaan zijn van het groepsaanbod wat wij te bieden hebben, bijvoorbeeld: schemagroepen, de angstgroep of de depressie deeltijd.

Daarnaast regisseer en coördineer je de behandeling van de patiënten vanuit de functie van regiebehandelaar. Het geven van werkbegeleiding en/of supervisie aan basispsychologen of psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog kan eveneens tot je takenpakket behoren.

Tenslotte draag je actief bij aan nieuwe ontwikkelingen en het vormgeven van een innovatief behandelaanbod en kan je daarin een voortrekkersrol vervullen.

Het team kenmerkt zich door een enthousiaste en gedreven instelling bij een informele sfeer. Wij lunchen dagelijks samen. Twee keer per jaar hebben wij een teamuitje. Daarnaast is er ruimte voor nieuwe ontwikkelingen en ambities en uiteraard werken wij volgens de meest recente richtlijnen.

We hebben veel te bieden!

  • We bieden een uitdagende baan voor 24-36 uur per week in een prettige en veilige werkomgeving, waar je doet waar je goed in bent.
  • Het betreft een vast dienstverband.
  • We maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van een scholingsbudget en intern aangeboden bij- en nascholingen.
  • We besteden aandacht aan een goed evenwicht tussen werk en privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching.
  • Een combinatie functie met een van de andere teams bij ons binnen de Westerdok is zeker te bespreken.
  • De functie is ingedeeld in FWG 65 conform cao ggz. Naast een prima salaris hebben we onze eigen aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan.

Ben jij onze nieuwe collega?
Dan...

  • …ben je een assertieve, op ontwikkelingsgerichte GZ-psycholoog met ervaring in de sggz.
  • ...ben jij gepassioneerd over onze doelgroep en toon je dit door écht menselijk contact te maken.
  • ...houd je de ontwikkelingen binnen de ggz scherp in de gaten en sta je klaar om deze ontwikkelingen in de organisatie in te brengen.
  • ...ben je gericht op samenwerking, kun je je collega's stimuleren en motiveren. Daarnaast kun je op een positieve wijze feedback geven en ontvangen.
  • ...denk je in mogelijkheden. Je kijkt niet naar wat er niet kan, maar focust op wat er juist wel kan.
  • ...ga je kwaliteits- en resultaatgericht te werk.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Manon Klijn Velderman, teamleider bedrijfsvoering, bereikbaar via telefoonnummer (06) 20 42 25 57 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. .

Enthousiast? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton! We gaan graag met je in gesprek.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in