+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

GZ Psycholoog Hardenberg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Saxenburgh

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.264 - € 6.423 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

axenburgh is voor de vakgroep psychologie in de ouderenzorg op zoek naar een GZ PSYCHOLOOG die van afwisseling houdt.

De vakgroep psychologie is een onderdeel van de behandeldienst ouderenzorg. Naast de ondersteuning van de zorg op de ouderenzorglocaties van Saxenburgh ondersteunt onze behandeldienst ook de ouderenzorglocaties van Baalderborg in Slagharen, Bergentheim en Dedemsvaart.
Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Je start jouw dag met het lezen van de rapportages van de bewoners. Daarna ga je naar de afdeling en behandel je een bewoner met een depressie en een uitgebreide neurocognitieve stoornis. Aan het eind van de ochtend werk je een neuropsychologisch onderzoek uit. Tussendoor belt een basispsycholoog om mee te denken bij een casus of belt een arts voor crisisoverleg over een bewoner die zojuist bij ons is komen wonen.
In de middag staat een MDO met het team op de agenda. Met verschillende teamleden zoals een arts, fysiotherapeut, verzorgende IG en verpleegkundige kom je bij elkaar om bewoners te bespreken met probleemgedrag. Jij hebt hierin een prominente rol. Aansluitend heb je overleg met de commissie VIM, WZD of ethiek. Tot slot voer je een adviesgesprek met de familie van een van de bewoners. Waarna je de dag afsluit met een glimlach en een tevreden gevoel.

Saxenburgh
Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische zorg en ouderenzorg voor alle mensen in de regio Hardenberg, Ommen, Gramsbergen en Coevorden. Bij ons staat de mens in zijn of haar omgeving centraal: persoonsgerichte zorg en gericht op zelfredzaamheid. We hebben 9 zorgcentra en op 2 locaties revalidatie/herstelzorg. De vakgroep Psychologen is een hechte, enthousiaste en leergierige vakgroep bestaande uit drie GZ psychologen, drie psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog, drie basispsychologen werkzaam binnen de somatische- en psychogeriatrische woonzorg, de crisisafdeling en de geriatrische revalidatiezorg.

Gevraagd

Wat verwachten wij van jou?
Je bent een geregistreerd GZ psycholoog en een enthousiaste en doortastende collega. Ervaring in de ouderenzorg is een pré maar geen vereiste. Je bent goed in het stimuleren en motiveren van bewoners en collega's, met respect voor ieders eigenheid. Oprecht contact en wetenschap als leidraad zijn belangrijk in je manier van werken. Je vindt het leuk om zelf structuur in je dag aan te brengen en daarin flexibel te zijn. Uiteraard kun je goed samenwerken met artsen, zorgteams en paramedici. Met jouw ideeën over de zorg draag je bij aan beleidsontwikkeling en implementatie daarvan.

Aanbod

Wat kunnen wij jou bieden?
Wij bieden je een uitdagende baan in onze mooie zorgorganisatie waarin je kennis en talenten er toe doen. Een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega's. Je krijgt veel ruimte om mee te denken over het beleid en hier samen met de vakgroep uitvoering aan te geven. Je hebt de vrijheid om zelf je dag in te vullen en de mogelijkheid om door te leren, je expertise te ontwikkelen en wetenschappelijk onderzoek te vertalen naar de praktijk van alle dag.
  • Salaris is minimaal € 4.264,33 en maximaal € 6.423,20 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 65)
    • Er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, opleidingen, een fietsplan en nog een aantal opties zoals een laptop
Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Heb je een twijfel en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact Jonette Vochteloo, GZ psycholoog, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via (06) 40 71 40 73.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra wij de geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaat nog niet gevonden.
Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Salaris

€ 4.264 - € 6.423 p/m
Salaris is minimaal € 4.264,33 en maximaal € 6.423,20 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 65)
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in