+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.

Service Coordinator Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Als service coördinator zorg je dat klanten snel geholpen worden en problemen voorkomen. Je bent de schakel tussen klanten en monteurs, en zorgt dat alles goed verloopt. Bij ons krijg je niet alleen een leuke baan, maar ook de kans om te groeien. We bieden trainingen en een budget voor jouw ontwikkeling. Plus, een speciale bonus als je iemand aandraagt. Samen zetten we jouw technische skills in de spotlight. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als service coördinator help jij de klant graag aan een oplossing. Of nog beter, je voorkomt dat er een storing kan ontstaan. Een storing aan een cv-ketel of een onderhoudsklus aan een warmtepomp? Voor service en onderhoud aan technische installaties kan de klant jou bellen. Jij stuurt het proces van storingsmelding tot facturatie aan en zorgt ervoor dat de klant zo goed mogelijk geïnformeerd blijft. Niet alleen de klant, maar ook de monteur kan bij jou terecht. Je houdt ze op de hoogte van de planning en biedt technische ondersteuning bij complexe werkzaamheden. Is de planning niet haalbaar? Dan weet jij het hoofd koel te houden. Je neemt contact op met de juiste mensen en maakt nieuwe afspraken.


Wat wij bieden?

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:

  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van € 1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)
Ben jij het?

Minimaal een mbo 4-diploma in een technische richting of vergelijkbaar niveau. Bij voorkeur enkele jaren ervaring in een technische functie. Kennis van werktuigbouwkundige installaties, zoals cv-ketels en warmtepompen, en van geldende normen en voorschriften op dit gebied. VCA-VOL certificaat of bereid deze te halen


Waar jij werkt

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide onze opdrachtgever uit tot sterspeler in de techniek. Voor meer informatie, Neem voor meer info contact op met Thijs Keizer via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-46597179.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in