+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almen.
Laad meer vacatures

Accountmanager Cross Border Services Almen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abeos Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 5.250 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Ter uitbreiding van ons sales team zoeken we een ambitieuze accountmanager EU. In deze rol ben je de spil in het plaatsen van internationale medewerkers bij key-accounts. Je weet new business te organiseren en genereren door effectief de juiste kanalen te benutten. Met jouw daadkracht weet je prospects en suspects te overtuigen. Geniet van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, flexibele werktijden, en de mogelijkheid tot thuiswerken. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ter uitbreiding van ons sales team zijn we op zoek naar een ambitieuze accountmanager EU (fulltime/hybride). Je houdt je bezig met alle vraagstukken rond het plaatsen van internationale medewerkers bij key-accounts.

Abeos Uitzendbureau is voor de tak Cross Border Services op zoek naar een accountmanager die weet hoe je new business organiseert en genereert. Ben jij de resultaatgerichte accountmanager die wij zoeken?

In deze functie weet jij, door bewerking van de juiste kanalen, het dienstverleningsconcept van Abeos te borgen in de uitdagende uitzendmarkt. Jij weet op een daadkrachtige manier prospects en suspects te benaderen en zijn benieuwd naar jouw visie en inbreng. Je staat stevig in je schoenen en bent een kei in het meenemen van mensen in jouw plannen.

x x x

Een dag bij Abeos

Om 8 uur stap je in de auto richting Dronten. Je hebt besloten om vandaag op die locatie te gaan werken. Uiteraard niet zonder reden, want je hebt om 12:30 een afspraak bij een nieuwe klant in de regio die geïnteresseerd is in de inzet van internationale medewerkers.

Enkele weken geleden raakte je bij een online netwerkevenement in gesprek met de algemeen directeur van de potentiële klant. Hij bracht je in contact met de HR manager. Het vraagstuk van de organisatie is vergelijkbaar met wat jullie jaren geleden aantroffen bij een grote klant in de foodindustrie. Inmiddels zijn jullie al jaren dé leverancier en verzorgen jullie de dagelijkse personeelsplanning, het vervoer en de huisvesting voor 150+ internationale flexkrachten via een inhouse constructie. Door de goede relatie met deze klant heb je hen als referent mogen gebruiken en dat heeft de nieuwe klant over de streep getrokken.

Nu moet er alleen nog over de prijs, het vervoer en de huisvesting onderhandeld worden. Een mooie uitdaging waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Dit is waar je het voor doet. Na een pittig, maar respectvol onderhandelingstraject zijn jullie eruit. Naar tevredenheid leg je de gemaakte afspraken vast. Wauw, dit geeft een kick! Jouw dag kan niet meer stuk. Terug op de vestiging deel je het succes met jouw collega’s om daaropvolgend de administratie in orde te maken. Je zet direct de aanvragen uit bij je collega flexconsultants.

Je kijkt op de klok, half 6. De tijd is voorbij gevlogen, voor jou de hoogste tijd om naar huis te gaan. Je wilt namelijk nog even kijken bij de voetbaltraining van je zoon. Morgen werk je vanuit huis, tijd om die lijst met prospects in alle rust telefonisch te benaderen.

x x x

Ben jij sociaal, commercieel en ondernemend ingesteld? Weet jij relaties op en uit te bouwen en nieuwe leads te genereren en te verzilveren? Dan kun jij meegroeien met de ambities van Abeos Uitzendbureau.

Hoe ga je dat precies bereiken?

- Door (flexibele) internationale arbeid bij alle stakeholders van onze bestaande klanten te regisseren.
- Je maakt zelfstandig new-business plannen om de kennis en kwalitatieve dienstverlening van Abeos bij nieuwe klanten onder de aandacht te brengen.
- Je leidt tender- en/of aanbestedingstrajecten. Door jou missen we geen deadline en leveren wij kwaliteitsstukken met een hoofdletter K.
- Je verrast ons met nieuwe inzichten en plannen om de business te vergroten en te verbreden.
- Je creëert ingangen bij beslissers en onderhoudt een breed netwerk met ‘klanten voor het leven’.
- Je organiseert en begeleidt een soepele transitie van plannen op papier naar operatie. Uiteraard houd jij je vinger aan de pols bij de voortgang.
- Je signaleert de meerwaarde van Abeos voor bedrijven en weet deze te vertalen naar concrete oplossingen en acties.


Functie eisen

- Je hebt jouw hbo-opleiding succesvol afgerond.
- Je werkt minimaal 5 jaar in sales- en/of accountmanagement.
- Je hebt ruime ervaring in de uitzendmarkt, bij voorkeur met internationale medewerkers.
- Je hebt een commercieel hart met oog voor kwaliteit.
- Communicatief en commercieel ben je sterk, je hebt empathisch vermogen en bent representatief.
- Je bent creatief, realistisch en resultaatgericht.
- Je hebt de gunfactor!


Wat wij bieden

- Een bruto maandsalaris tussen € 4.500,- en € 5.250,- op basis van 40 uur.
- Aantrekkelijke bonusregeling.
- Een leaseauto.
- Een mobiele telefoon (Choose Your Own Device) & laptop.
- Een leuk team met enthousiaste collega’s!
- 26 vakantiedagen o.b.v. fulltime.
- 8,25% vakantiegeld.
- Flexibele werktijden.
- Mogelijkheid om thuis te werken.
- Een pensioenregeling.
- 75 fantastische en enthousiaste collega’s!
- Het betreft in eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. Daarnaast kun je bij Abeos met goede prestaties doorgroeien naar de functie van Salesmanager.

Ben je benieuwd naar je toekomstige collega’s? Maak alvast kennis met de manager Cross Border Services.

“Hoi, ik ben Jan Meurs. Ik ben manager CBS bij Abeos. Als jij bij ons komt werken, word ik jouw leidinggevende, maar vooral jouw sparringpartner. Wij versterken elkaar en jouw kennis op het gebied van tender- en aanbestedingstrajecten verrijkt Abeos. Jij bent op commercieel vlak de kartrekker die ik zoek en neemt andere salesverantwoordelijken mee in jouw saleskennis. Ik kijk uit naar jouw komst! Sowieso vinden we samenwerken binnen Abeos belangrijk. Maar ook de manier waarop. We durven elkaar aan te spreken om processen te verbeteren. We delen informatie, stimuleren en prikkelen elkaar. We doen wat we zeggen. Zo zijn we dat gewend. We zijn er voor de harde werkers. En zelf werken we ook hard. Geen gedoe, gewoon lekker aan de slag. Kortom: twijfel niet en kom solliciteren, je krijgt er zeker geen spijt van!”

Waar kom je te werken?

Ons hoofdkantoor staat in Almen, maar jij kunt altijd werken op één van onze 10 vestigingen in Nederland. In totaal werken bij Abeos Uitzendbureau zo’n 75 medewerkers. Je werkt nauw samen in een hecht team met 2 accountmanagers en 2 regiomanagers en je rapporteert direct aan de manager CBS. Samen dragen jullie bij aan het behalen van de ambitieuze groeiplannen van Abeos.

Solliciteren

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Dat is een goed teken, want Jan en onze collega’s zitten om je te springen! Wacht daarom niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat. Mail je cv en motivatie aan Lisanne Ulkeman, HR Adviseur, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of reageer via de website.


Over Abeos

Onze roots maken wie wij vandaag de dag zijn en hoe wij werken. Vakkundig, doelgericht en met daadkracht. En dat allemaal met de vertrouwde nuchtere mentaliteit uit het oosten.

Abeos Uitzendbureau is ontstaan vanuit de agrarisch en regionaal opererende coöperatie Abeos, opgericht in 1963. Vanuit deze basis zijn we ontstaan én uitgegroeid tot een 2.500 mensen tellend Top 30 uitzendbureau in de industrie, groen, logistiek en food sector. Momenteel hebben we 10 vestigingen in Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Almen (gelegen tussen Deventer en Zutphen).

Abeos Uitzendbureau staat in de MT1000 en behoort tot de beste dienstverleners van Nederland 2022.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in