+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Accountmanager Zakelijk regio Apeldoorn en Zwolle (M/V) Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Auto Munsterhuis

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Voor onze mooie autobedrijven in Apeldoorn en Zwolle zoeken we een enthousiaste accountmanager. Je gaat aan de slag met het vinden van oplossingen voor klanten, zowel nieuw als bestaand. Je werkt zelfstandig, maakt afspraken en bezoekt klanten. We zoeken iemand die graag nieuwe zakelijke relaties opbouwt en ons helpt groeien. Je gaat werken in een team dat alles regelt voor zakelijke klanten, van verkoop tot service. Plus, je krijgt de kans om te netwerken en deel te nemen aan evenementen. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Voor twee van onze prachtige vestigingen van Autobedrijf Munsterhuis zijn we in Apeldoorn en Zwolle op zoek naar een spontane proactieve accountmanager.

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van mobiliteitsoplossingen voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Je werkt zelfstandig aan het maken en bezoeken van afspraken, gebaseerd op leads die je genereert.


We zoeken iemand die gedreven is en ambitie heeft om nieuwe zakelijke relaties aan te trekken en ons marktaandeel te vergroten. Jouw vastberadenheid, toewijding en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat je successen boekt in het werven van nieuwe klanten in de zakelijke markt.

Munsterhuis Zakelijk bestaat uit meerdere facetten zoals verkoop, leasing, shortlease en autoverhuur. Daarnaast ontzorgen wij de B2B klanten door aanspreekpunt te zijn voor onderhoud, service, schadeherstel, verzekeringen, financieringen en actief wagenparkbeheer.

Je hebt plezier in netwerken, of het nu is bij evenementen die we organiseren of bij businessclubs, waarbij je ons bedrijf vertegenwoordigt. We verwachten ook dat je in staat bent om effectieve acquisitie te doen, waarbij je gebruik kunt maken van de faciliteiten die we ter beschikking stellen. Natuurlijk zullen we samen met jou bespreken wat de beste aanpak is en waar we onze tijd en middelen het beste kunnen inzetten.

Onderstaande taken zullen tot jouw functie gaan behoren:

- Verkoop van nieuwe en jong gebruikte personen- en bedrijfs- auto’s, daarnaast ruil je ook auto’s in die de verkoopafdeling weer als gebruikte auto’s kunnen verkopen;
- Het aanbieden van onze (short) lease-oplossingen aan klanten;
- Actieve deelname aan en netwerk bezoeken van Business Clubs om ons klantenbestand uit te breiden en relaties te onderhouden.



Gevraagd

- Je bent een ambassadeur voor Munsterhuis;
- Ervaring in de automotive sector is een pré, maar niet vereist.
- Een rijbewijs B is wel noodzakelijk gezien de aard van de functie;
- Je beschikt niet over een 9 – 5 mentaliteit;
- Je arbeidsduur bestaat uit 42,5 uur per week en je bent bereidt ook buiten de standaard kantoortijden werkzaam te zijn;
- Je bent oplossingsgericht en maakt duidelijke afspraken;
- Je signaleert kansen én benut deze;
- Je bent zeer klantvriendelijk;
- Je bezit over uitstekende communicatieve vaardigheden, en je hebt een commerciële instelling en de capaciteit om zelfstandig te werken maar bent tevens ook een goede teamplayer.



Aanbod

ASN Pouw Apeldoorn en ASN Upper Zwolle zijn allround specialist in schadeherstel van personenauto’s & bestelwagens en werken met zeer geavanceerde gereedschappen en moderne apparatuur waardoor wij de nieuwste technieken kunnen bieden op het gebied van schadeherstel.



Bedrijfsomschrijving

ASN Pouw Apeldoorn en ASN Upper Zwolle zijn allround specialist in schadeherstel van personenauto’s & bestelwagens en werken met zeer geavanceerde gereedschappen en moderne apparatuur waardoor wij de nieuwste technieken kunnen bieden op het gebied van schadeherstel.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in