+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.

Apothekersassistent cluster Almere Buiten Almere

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Zorggroep Almere

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.211 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Beschrijving

Wil jij als apothekersassistent aan de slag bij een zorgorganisatie waarbij jouw mening over kwaliteit en service écht telt? Lees dan snel verder! Voor onze apotheken binnen cluster Buiten zijn wij op…

Lees meer

Wil jij als apothekersassistent aan de slag bij een zorgorganisatie waarbij jouw mening over kwaliteit en service écht telt? Lees dan snel verder!

Voor onze apotheken binnen cluster Buiten zijn wij op zoek naar een apothekersassistent die ons team voor 24 tot 36 uur per week komt versterken! Binnen het team van apothekers is er ontzettend veel kennis en ervaring aanwezig maar zijn we ook altijd op zoek naar plannen en ideeën om onze dienstverlening nog beter te maken. Als apothekersassistent is jouw rol niet alleen essentieel voor het verstrekken van de juiste medicatie en het geven van professioneel advies en voorlichting aan klanten aan de balie; je bent ook onze ogen en oren. Jij spreekt de klanten, hoort en ziet wat er speelt en wat er leeft. Jouw ideeën over hoe het beter kan, anders kan; voor onze klanten maar ook voor jouw ontwikkeling horen wij graag!

Verder is het In je werk natuurlijk belangrijk dat je goed overzicht weet te houden, dat je prioriteiten kunt stellen en dat je gestructureerd te werk gaat. We verwachten zeker een hoge mate van zelfstandigheid maar er is ook altijd wel een collega beschikbaar met wie je even kunt overleggen als dat nodig is. Je bent vrijgesteld van avond-, weekend- of nachtdiensten maar, daar staat wel tegenover dat je op alle apotheken in het cluster kunt bijspringen. Gelukkig geldt dat voor al je collega's; zo zorg je er samen voor dat er altijd een goede evenredige bezetting is op de apotheken. Allemaal met als doel om onze klanten zo goed mogelijk te blijven helpen! Zie je jezelf al helemaal aan de slag gaan in deze rol? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Lees minder

Wie ben jij

Jij bent een klantgericht en deskundig apothekersassistent met liefde voor het vak en voor de zorg. Communiceren met patiënten en collega’s gaat je gemakkelijk af, en je weet precies hoe jij de dienstverlening die wij als Zorggroep Almere willen bieden in je dagelijkse werk kan laten terugkomen. Mensen vinden het fijn om met jou samen te werken en in stressvolle situaties? Jij houdt je hoofd wel koel. Een echte aanvulling op het team, dat is wat we zoeken!

Natuurlijk zijn er ook wat praktische zaken die we graag terugzien:

  • Je bent in het bezit van een afgeronde mbo opleiding tot apothekersassistent;
  • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar;
  • Heb je al werkervaring als apothekersassistent dan is dat zeker een pré, heb je dat nog niet dan vinden we het in ieder geval belangrijk dat je een leergierige en zelfstandige werkhouding hebt;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
  • Je staat ervoor open om met ons mee te groeien; zie jij kansen ter verbetering? Laat ze vooral horen, pro-activiteit, flexibiliteit en professionaliteit zien en horen we graag!
Wat bieden wij
  • Een goede balans tussen werk en privé, dagen en tijden in overleg;
  • Salariëring conform CAO- Apotheken schaal 6, max. € 3.211,44 per maand o.b.v. 36 uur;
  • Jaarcontract met de intentie tot het omzetten naar een vast dienstverband;
  • Uitgebreid intern en extern scholingsprogramma deels gericht op specialistische geneesmiddelen en deels op persoonlijke skills;
  • Daarnaast biedt Zorggroep Almere korting voor collectieve (ziektekosten-) verzekeringen, een fietsregeling en een goede pensioenregeling;
  • Goede bereikbaarheid vanuit Hilversum, Amsterdam of Lelystad.
Wat bieden wij
  • Een goede balans tussen werk en privé, dagen en tijden in overleg;
  • Salariëring conform CAO- Apotheken schaal 6, max. € 3.211,44 per maand o.b.v. 36 uur;
  • Jaarcontract met de intentie tot het omzetten naar een vast dienstverband;
  • Uitgebreid intern en extern scholingsprogramma deels gericht op specialistische geneesmiddelen en deels op persoonlijke skills;
  • Daarnaast biedt Zorggroep Almere korting voor collectieve (ziektekosten-) verzekeringen, een fietsregeling en een goede pensioenregeling;
  • Goede bereikbaarheid vanuit Hilversum, Amsterdam of Lelystad.
Waar kom je te werken

Over de locatie:
In deze rol kom je voor cluster Buiten te werken. Het team van apotheken van dit cluster werkt samen in en voor vier apotheken bestaande uit apotheek De Compagnie gelegen in de Indische buurt, Binder in Faunabuurt, Bouwmeester in de Bouwmeesterbuurt, en Waterwijk; in de Waterwijk. Iedere apotheek heeft zijn eigen kenmerkende pluspunten; door het werken in een cluster krijg je te maken met een mooie gevarieerde afspiegeling van de Almeerse bevolking, iets wat je werk alleen maar leuker maakt! Binnen het cluster wordt er nauw samengewerkt; door de goede onderlinge communicatie lijnen zijn kort, zijn leidinggevenden ook gewoon collega, is er een enorme schat aan kennis en ervaring waar jij uit kan putten, en wordt er, naast dat er hard gewerkt wordt, ook met elkaar gelachen.
 
Over Zorggroep Almere:
Bij Zorggroep Almere voelen we ons verantwoordelijk voor een goed en breed aanbod aan zorg en dienstverlening, dichtbij, in de wijk waar mensen wonen. We werken vanuit 18 gezondheidscentra en 8 woonzorgcentra verspreid over heel Almere. Daarnaast hebben we een centrum voor geriatrische revalidatie en een Geriatrisch Expertisecentrum. De ondersteunde diensten werken vanuit het hoofdkantoor. We werken zoveel mogelijk samen (multidisciplinair) om zo onze cliënten de best mogelijke zorg te bieden. Zorg waarbij de mens voorop staat. Dat is waar we als Zorggroep Almere voor staan.


Overige informatie

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Heb je nog inhoudelijke vragen met betrekking tot het team, de apotheken of wil je een keer kennis komen maken om de sfeer te komen proeven? Neem dan contact op met de clusterapotheker Marya Verwegen op 06-27083084. Je bent van harte welkom!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het navragen van referenties en het overleggen van een 'Verklaring omtrent het Gedrag' (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.


Contactinformatie

Monique Laagland

Corporate recruiter

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in