+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Logistiek (Administratief) Groei en leerfunctie – Vaste baan Almere

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.200 p/m

Vacatureomschrijving

Wil je als Logistiek medewerker met je handen werken, maar je ook ontwikkelen in administratie/ rapporten, etc.? Vind je het leuk om alles binnen logistiek terug te vinden in je functie? Word je blij van verantwoordelijkheid? Als logistiek administratief medewerker heb je met alle facetten van logistiek te maken. Van orders picken tot administratieve afhandeling van retouren en contact met Europese klanten en collega’s. Je spreekt dus veel Engels. Ook zal je de manager vervangen bij afwezigheid en krijg je alle ruimte om te leren en verder te groeien!
 

Gevraagd

Als Logistiek Administratief medewerker is het allerbelangrijkste is dat je jezelf herkent in het profiel en blij wordt van deze beschrijving. Daarnaast heb je ruime ervaring in de logistiek; je hebt bijvoorbeeld gewerkt in een magazijn en bent nu toe aan een volgende stap; een groeifunctie waar je steeds meer verantwoordelijkheid kunt nemen.  Enthousiasme, vertrouwen, mentaliteit, betrokkenheid en ambitie kenmerken jou.
Procedure: Telefonisch kunnen er helaas geen toelichtingen verstrekt worden. Eventuele vragen kunnen per email gesteld worden.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Als Logistiek Administratief Medewerker werk je in een ambitieuze werkomgeving voor een A-merk, in een leuk, gezellig, nuchter en collegiaal team. Het betreft een vaste baan, waarbij je echt verschil kan maken en je krijgt alle ruimte te groeien. Er wordt een passend salaris geboden, afhankelijk van ervaring en opleiding, van circa E 1900,-- tot  E 2.200 bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband. Tevens biedt de organisatie moderne secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij gebleken geschiktheid zal je eerst een detacheringscontract via Career Factory aangeboden krijgen, waarna je in dienst treedt bij de organisatie zelf.
 

Bedrijfsomschrijving

Als Logistiek medewerker run je samen met je ervaren logistiek collega, die de eindverantwoordelijkheid heeft, deze specialistische, afdeling bij dit A-merk . Deze afdeling is succesvol en heeft grote groeiambities. Natuurlijk werk je ook samen met de magazijnmedewerkers uit het team. Een Internationale MKB-organisatie, met een bekende naam, die zeer succesvol is en waar collega’s jarenlang werkzaam zijn. De bedrijfscultuur kan het best omschreven worden als hands-on, direct, betrokken, no nonsens en resultaatgericht! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in