+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Logistics Engineer / Analyst (International) Almere

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Als Logistic Analyst (Engineer) ben je samen met jouw collega Logistic Analyst  en Manager Supplychain Excellence verantwoordelijk voor het optimaliseren van de logistieke processen binnen de warehouses verspreid over de wereld. Je werkt met een gedegen WMS systeem, waarbij je zelf aanpassingen maakt ter verbetering van de processen en/of rapportages. Je werkt nauw samen met jouw directe collega’. Natuurlijk ook met operations en andere afdelingen over de gehele wereld. Het grootste warehouse is gevestigd in Nederland, van waaruit je werkzaam bent. Maar je richt je ook op de andere warehouses, waar je geregeld naar zult reizen (circa 10%).
In jouw team werk je nauw met elkaar samen aan grote projecten, maar neem je ook verantwoordelijkheid over jouw eigen (deel)projecten. Een voorbeeld van een groot project is het nieuwe Warehouse Management Systeem dat vorig jaar wereldwijd, succesvol geïmplementeerd is. De optimalisatie projecten die vervolgens ontstaan, pak je ook op. Maar je kunt ook denken aan het aanpassen van labels, templates en de optimalisatie van het retours-proces. Als Logistic Analyst (Engineer) analyseer je de verschillende logistieke gegevens, aan de hand van de door jouw opgestelde rapportages en kom je proactief met verbetervoorstellen. Kortom een functie waar je echt jouw toegevoegde waarde als Logistic Analyst – Engineer kunt bieden!
 

Gevraagd

Je hebt een HBO/ WO achtergrond en minimaal twee jaar relevante werkervaring in logistic; bijvoorbeeld Stock Analyst, Business Controller, Business Intelligence Specialist of Logistic Analyst – Engineer. Je hebt gewerkt met een WMS systeem. Nieuwe systemen maak je je zelf snel eigen en je bent in staat om kleine programmeer werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Je bent analytisch, proactief, communicatief sterk en voelt je thuis in een omgeving waar nog veel stappen in het kader van professionalisering gemaakt kunnen worden. Jouw toegevoegde waarde is direct zichtbaar. Naast de Nederlandse taal, beheers je, gezien het internationale karakter van de organisatie, de Engelse taal uitstekend
Procedure: Telefonisch kunnen er helaas geen toelichtingen verstrekt worden. Eventuele vragen kunnen per email gesteld worden.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Als Logistic Analyst – Engineer werk je in een ambitieuze, internationale werkomgeving. Het betreft een vaste, verantwoordelijke baan, waarbij je de mogelijkheid krijgt om met enige regelmaat te reizen naar locaties over de hele wereld. Je kan echt verschil maken en krijgt alle ruimte om eigen invulling aan jouw rol te geven. Zij biedt een passend salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding, van circa E2.500,-  tot E3.500,- bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband. Tevens worden er moderne secundaire arbeidsvoorwaarden geboden.
 

Bedrijfsomschrijving

Een internationaal, groot MKB-organisatie met ambitieuze (internationale) doelstellingen. De bedrijfscultuur van deze organisatie kan het best omschreven worden als hands-on, direct, betrokken, no nonsens en resultaatgericht.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in