+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.

GZ-Psycholoog / Orthopedagoog Generalist Kind en Jeugd – Almere Almere

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Mental Care Group

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 32 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.108 - € 6.264 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wij zoeken we een enthousiaste GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist voor 16-32 uur die een actieve bijdrage wil leveren aan het verder ontwikkelen van het zorgaanbod. Wil jij bijdragen aan dit initiatief en het verschil kunnen maken? Kom dan bij ons werken in Almere, Zeewolde en/of Harderwijk! Je mag op meerdere locaties werken of een locatie van je keuze, we kijken graag met je mee waar jij blij van wordt! 


Wat ga je doen?

Je behandelt kinderen en jeugdige cliënten met een verscheidenheid aan klachten, in zowel de generalistische basis GGZ als de specialistische GGZ. Naast individuele behandeling (zowel face-to-face als met behulp van e-Health behandelprogramma´s) voer je ook diagnostiek uit en geef je als ervaren GZ-Psycholoog of Orthopedagoog-Generalist werkbegeleiding, wat betekent dat er veel afwisseling is binnen en tussen de werkdagen. Ook nodigen we je graag uit om mee te helpen bij het ontwikkelen van ons nieuwe behandelaanbod. Je wordt gestimuleerd om binnen de zorg te innoveren en jezelf te ontwikkelen door middel van bijscholing, cursussen en workshops.


Vereisten

Wij zijn op zoek naar een ondernemende collega die het leuk vindt om in een nieuwe omgeving te werken en te zoeken naar creatieve initiatieven om de zorg optimaal te organiseren. Je bent zelfverzekerd, probeert zelf oplossingen te zoeken maar vraagt om hulp wanneer dat nodig is. Je kunt de verantwoordelijkheid aan en wilt het team naar een hoger plan tillen. Je bent een sfeermaker en houdt er van om ook binnen het team betrokken en informeel met elkaar om te gaan. Samen hard werken en samen leuke dingen te ondernemen!

Daarnaast vinden wij de volgende punten ook belangrijk:

  • Je bent geregistreerd GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met EMDR, cognitieve gedragstherapie en/of schematherapie;
  • Je hebt ervaring met het geven van werkbegeleiding en supervisie aan basispsychologen en bent bereid tot het ondersteunen van en/of werkbegeleiding geven aan basispsychologen;
  • Je werkt vanuit een visie op de moderne ggz en je wilt bijdragen aan de ontwikkeling van Mentaal Beter.

Wat bieden wij jou?

Binnen Mentaal Beter wordt er in kleine teams gewerkt volgens de Holacracy-methode. Het uitgangspunt van dit model is dat de organisatie door de dynamische en transparante structuur in staat is bij te sturen waar nodig en tijdig te kunnen anticiperen op veranderingen. Hierdoor wordt er op een laagdrempelige en persoonlijke manier gewerkt wat leidt tot een hoge mate van betrokkenheid, toegankelijkheid en openheid binnen het team. Meer informatie lees je via de volgende link: Holacracy-methode.

Verder bieden wij ook het volgende:

  • Een onconventionele en uitdagende functie waarin je veel autonomie krijgt;
  • Een mooie balans tussen werk en privé. Je beheert je eigen agenda en hebt de mogelijkheid om thuis te werken. Laptop wordt hierbij gefaciliteerd;
  • De salariëring is volgens de CAO GGZ en word je als GZ-psycholoog in functiegroep 65 ingeschaald.
  • Aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals; reiskostenvergoeding, een collectieve zorgverzekering, fietsplan, pensioen, eindejaaruitkering, verlofdagen, budget voor teamuitjes en een jaarlijks Mentaal Beter dag met verschillende sprekers en workshops.

Wil je meer weten over de arbeidsvoorwaarden? Neem dan hier een kijkje: Arbeidsvoorwaarden.


Enthousiast geworden?

Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je eerst nog meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Awan Hussein (Corporate Recruiter) via 06 516 558 90 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Voor meer informatie kijk je op

Er wordt geen einddatum gehanteerd. Zolang de vacature online staat, is deze nog actueel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en niet in behandeling genomen.


Wie zijn wij?

Mentaal Beter, HSK, Opdidakt, Vitalmindz, AlleskITs en Siggie zijn allemaal onderdeel van Mental Care Group. Met meer dan 2000 medewerkers door het land zetten wij ons iedere dag in om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, van jong tot oud en van Groningen tot Maastricht. Samen staan wij sterk voor een mentaal gezond, vitaal en veerkrachtig Nederland.

Binnen Mental Care Group werken we rolgebaseerd. Ieder team beslist samen of zij gebaat zijn bij het teamleider- of rollenmodel. Bij het teamleidermodel is de teamleider verantwoordelijk voor onderwerpen als personeel, bedrijfsvoering, kwaliteit en planning. Denk hierbij aan taken als het voeren van ontwikkelgesprekken, signaleren van knelpunten, het waarborgen van de kwaliteit van zorg en zorgdragen voor een optimale planning (in samenwerking met het planbureau). Bij het rollenmodel worden bovenstaande taken verdeeld onder maximaal vier collega’s. Deze rolverdeling zorgt voor een hoge mate van betrokkenheid en gedeelde verantwoordelijkheid.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in