+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Elektromonteur R&D Workshop Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Alfen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij de creatieve techneut die de theoretische ontwerpen van de engineers omzet naar een tastbaar product? Wil jij je bezighouden met het maken van prototypes en testopstellingen? Dan zijn wij bij Alfen op zoek naar jou!

Als Elektromonteur R&D Workshop richt jij je op het assembleren van prototypes, het bouwen van testopstellingen en het samenstellen van specifieke productie tooling. Jij verschaft inzicht in het uiterlijk, de produceerbaarheid en de juiste werking van nieuwe producten. Vervolgens kijk je samen met de engineers naar passende oplossingen en eventuele aanbevelingen.

Je houdt je binnen deze rol bezig met de volgende taken:
  • Je stelt de producten samen op basis van globale instructies of schetsen, waarbij het bedraden een belangrijk onderdeel is;
  • Het bestellen van benodigde onderdelen en gereedschappen;
  • Kleine administratieve handelingen zoals het verwerken van bestelbonnen en urenregistratie;
  • Het uitvoeren van mechanische bewerkingen zoals het zagen, knippen, slijpen etc. van plaatmateriaal met de daarvoor bestemde (hand)gereedschappen;
Uiteraard dien je je te houden aan de geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen en ben je verantwoordelijk voor de orde en netheid op de werkplek voor een veilige werkomgeving. Daarnaast ben je bereid om aanvullende certificaten te behalen, zoals het Vakbekwaam Persoon (VP-LS) certificaat volgens NEN 3140, het hijsen en heffen certificaat en een heftruckcertificaat.

Wat bieden wij jou?
Een zelfstandige en verantwoordelijke baan met ruimte voor eigen inbreng, nieuwe ideeën en initiatieven én ondernemerschap. Alfen is een snelgroeiend bedrijf dat met een duidelijke focus bezig is de markt te veroveren en zich richt op de energietransitie. En dit allemaal in een prettige, open en informele werksfeer, waar naast werk ook activiteiten deel uitmaken van de cultuur van Alfen. Hierbij kun je denken aan een bowlingavond, bezoek aan de wedstrijden van Almere City, wadlopen, etc.

Vanzelfsprekend bieden wij jou een passend arbeidsvoorwaardenpakket met een laptop en daarbij heb je recht op 27 vakantiedagen + 13 ADV per jaar. Wij vinden het namelijk ook belangrijk dat je regelmatig kunt ontspannen. Daarnaast heb je gedreven collega’s die bereid zijn om kennis te delen en geven we je mogelijkheden om je als professional te ontwikkelen.

Gevraagd

Wat vragen wij van jou?

Voor een goede match zoeken wij een echte creatieveling met een hands-on mentaliteit. Je bent collegiaal ingesteld, een echte aanpakker en door je flexibele houding heb je er geen problemen mee dat dingen soms iets anders lopen dan gepland. Verder zien we graag in je CV terug dat je beschikt over:
  • Een afgeronde MBO-4 opleiding, bij voorkeur richting Elektrotechniek, Elektronica of Mechatronica;
  • 5+ Jaar praktische ervaring in een ontwikkel- en productieomgeving;
  • Een VCA VOL Diploma (of bereid deze te behalen);
  • Volledige beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.


Uren

40 uur
Altijd in overleg
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in