+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Sales intercedent Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-team Nederland

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.550 - € 3.000 p/m
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van sales en intercedentie, waar je de kans krijgt om zowel zakelijke als menselijke behoeften te vervullen. Met een competitief salaris, nooit-stoppende leermogelijkheden, en de kans om aandelen te verwerven, bieden we je een omgeving waar persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Jouw rol als de verbindende schakel tussen talent en bedrijven krijgt hier betekenis en waardering. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Ben jij een gedreven go-getter die niet alleen kansen ziet, maar ze ook daadwerkelijk grijpt? Als Sales Intercedent met een passie voor zowel mensen als resultaten, ben jij de drijvende kracht achter het binnenhalen van nieuwe klanten en het bouwen van sterke relaties?! 


Wat ga je doen

Stel je voor: jij, als Sales Intercedent in de bruisende omgeving van Almere. Hier ben jij de superheld die zowel de zakelijke wereld als de menselijke kant met elkaar verbindt. Je ruikt de kansen van verre en zet er met volle energie koers naar. Je overtuigt niet alleen bedrijven, maar bent tevens een meester in het naadloos laten aansluiten van onze fantastische kandidaten op hun behoeften. Matchmaking zit in jouw DNA, maar jouw rol gaat verder dan dat. Je begrijpt dat tevreden klanten de sleutel tot succes zijn. Daarom steek je niet alleen tijd in het binnenhalen van nieuwe business, maar ook in het behouden van bestaande klanten. Voor jou is succes een cocktail van tevreden bedrijven en gelukkige mensen. Dit geeft jouw werk echt betekenis.


Voor wat, hoort wat!
  • Competitief salaris: We weten dat hard werk beloond moet worden. Je startsalaris bij ons is tussen de €2550,- en de €3000,- (afhankelijk van je relevante werkervaring). Uiteindelijk kun je als intercedent doorgroeien tot een salaris van maximaal €3900,- (eind schaal 7, als senior in deze functie). 

  • Never-Stop-Learning: Ontwikkeling staat centraal bij ons. Als Sales Intercedent bieden we talloze opleidingsmogelijkheden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.

  • Bouwen aan de toekomst: Een jaarcontract is het begin, maar we houden zeker zicht op dat vaste contract. We willen samen groeien!

  • Reisvergoeding: Gepaste kilometervergoeding voor zowel woon-werkverkeer als zakelijk verkeer of volledige vergoeding van je OV kosten. Indien van toepassing zal er een E-bike beschikbaar zijn of een vestiging auto, zodat je zonder moeite je klanten kunt bezoeken;

  • Bonussen en aandelen: Jouw succes is ons succes. Daarom kun je rekenen op boeiende bonusregelingen en als Sales Intercedent een mogelijkheid om aandelen te verwerven.

  • Time to Relax: Geniet van 25 vakantiedagen en als je wilt, koop er nog 5 extra bij. Rust is belangrijk!





Wie ben jij

Jij bent werkelijk een professional in hart en nieren! Het jongleren met verschillende verantwoordelijkheden is jouw tweede natuur en dat sluit naadloos aan bij jouw rol als Sales Intercedent. Prioriteiten stellen is voor jou een fluitje van een cent, zelfs als de druk oploopt. Als Sales Intercedent ben jij vastberaden om tastbare resultaten te behalen. Tegenslagen brengen jou niet van de wijs; integendeel, je zoekt onvermoeibaar naar alternatieve benaderingen.

Met jouw aanstekelijke enthousiasme en grenzeloze teamspirit breng jij een flinke dosis dynamiek in ons team. Onze leuze? Werkplezier staat altijd bovenaan onze lijst!


Verder:
  • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend (minimaal op C1 niveau);

  • Je beschikt over denk- en werkniveau op HBO-niveau;

  • Je bent in bezit van een rijbewijs of bent van plan dit binnen afzienbare tijd te behalen;

  • Jouw commerciële ervaring breid je bij ons graag verder uit; 

  • Enthousiasme, een doelgerichte mindset en een buitengewone teamgeest vormen jouw handelsmerk.



Waar ga je werken

Bij Tempo-Team draait het niet alleen om werken. Maar om groeien en jezelf ontwikkelen. In het gebied van de Flevopolder (van Almere, Lelystad, tot Dronten en Zeewolde) bieden we jou de gelegenheid om jouw potentieel als Sales Intercedent te ontplooien in een omgeving waar samenwerking, betrokkenheid en innovatie de boventoon voeren. Met doorlopende training en ondersteuning, en de sterke backing van de Randstad Groep, bieden we jou een fundament waarop je kunt bouwen aan een toekomst die bij jou past. Sluit je aan bij ons en ontdek waarom werken bij Tempo-Team niet simpelweg een baan is; het is een route naar persoonlijke en professionele groei.


Kom hier met die baan!

Klaar voor actie? Verlang je naar ondersteuning en uitbreiding in jouw loopbaan? Tempo-Team staat klaar om jou als Sales Intercedent te voorzien van voortdurende training en begeleiding om jouw groei te bevorderen. Waar wacht je nog op? Zet vandaag nog de stap en ontdek waarom werken bij Tempo-Team niet enkel een job is, maar een spannend avontuur naar persoonlijke en professionele bloei. Solliciteren dus!

Wil je jouw motivatie toelichten of eerst antwoord op je vragen? Stuur mij vooral een mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

  • Succesvolle sollicitatie

    Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

  • Op tweede gesprek

    En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

  • Welkom in het team

    En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in