+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.

Ervaren Pedagoog/ Jeugdhulpverlener, Persoonlijk Begeleider Jeugdzorg, SKJ geregistreerd in Almere Almere

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

De Zorggiraf

 • Directe werkgever

Gevraagd

 • 28 - 36 uur
 • HBO of hoger
 • Medior
 • Rijbewijs Auto (B)
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Op vaste dagen per week werk je gedeeltelijk op een groep en aan Zorgadministratie binnen een team dat zich inzet voor de ontwikkeling van jeugdigen. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van kinderen, het bieden van structuur en het creëren van een veilige omgeving. Daarnaast werk je aan individuele zorgdoelen, stel je begeleidingsplannen op en onderhoud je contacten met ouders, scholen en andere instanties. Een veelzijdige rol waarin je echt het verschil maakt. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Op vaste dagen per week, minimaal 4, van 08.30 uur tot 17.30/18.00 uur werk je gedeeltelijk op een groep en aan Zorgadministratie. In deze functie werk je in teamverband en ben je verantwoordelijk voor de case-load van een aantal jeugdigen. Je begeleidt de kinderen en werkt aan de individuele zorgdoelen. Je houdt overzicht en biedt structuur aan de groep. Samen met je collega’s zorg je voor een veilige omgeving voor de kinderen waarin zij zich kunnen ontwikkelen en sociale vaardigheden op kunnen doen. Dit doe je door middel van planmatige, doelgerichte en methodisch onderbouwde begeleiding.
Je bedenkt samen met de Groepsbegeleiders de dagprogramma’s en activiteiten en bereidt dit voor. Tevens onderhoud je contact met de ouders/ verzorgers van de kinderen en indien nodig met de school of andere betrokken instanties of neem je deel aan MDO’s. Dit doe je onder andere door dagelijks verslaglegging te doen van de begeleiding in het digitale cliëntendossier.
Binnen deze functie wordt tevens verwacht dat je als rol van persoonlijk begeleider in staat bent om de individuele hulpvraag of behoefte te inventariseren en een begeleidingsplan op te stellen, inclusief SMART doelstellingen, die ook door andere collega’s kan worden uitgevoerd. De (tussentijdse) evaluaties worden na afloop van een bepaalde periode ook door jou opgesteld. Je houdt hierbij zelf de deadlines in de gaten.
Je onderhoud contacten met de deelnemer en de leefomgeving van de deelnemer maar ook met andere hulpverleners, instanties of organisaties.
Je werkt onder de Zorgcoördinator en stuurt andere begeleiders uit het team aan.

Taken en verantwoordelijkheden
- Beheren case-load
- Het bewaken van deadlines
- Het opstellen en uitvoeren van begeleidingsplannen
- Het uitvoeren van groepsbegeleiding
- Het opstellen van rapportages en het bijhouden van administratie
- Het signaleren en bespreken van problemen en mogelijke oplossingen
- Het opbouwen van een vertrouwensrelatie met jeugdigen en hun omgeving
- Samenwerken met andere (externe) hulpverleners
- Het opstellen van (eind)evaluaties
- Het bewaken van het primaire zorgproces

Gevraagd

Wat we van jou vragen?
Samenwerken, pro-actief zijn en zelfstandig werken; dat zijn belangrijke eigenschappen die je nodig hebt voor deze functie als PB'er. Tevens heb je sterke sociale vaardigheden, is je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid goed en bezit je over analytisch vermogen om de vertaling van een (complexe) hulpvraag naar een begeleidingsplan te kunnen maken. Probleemoplossend vermogen en stressbestendigheid zijn tevens eigenschappen die nodig zijn om deze rol te kunnen vervullen.

Verder vragen we van je:
 • een relevante afgeronde opleiding HBO (SPH, Social Work (profiel Jeugd en gezin) of Pedagogiek) (vereiste)
 • SKJ registratie (vereiste)
 • minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken en contacten te leggen met deelnemers en ouders/verzorgers
 • Je hebt een pro-actieve werkhouding
 • Je gaat problemen niet uit de weg en doet er alles aan om ze op te lossen
 • Je hebt een positieve houding en wilt het beste voor de jeugdigen


Aanbod

Wat we je bieden?
 • vaste werktijden- en dagen: een overeenkomst van 24 tot 36 uur per week
 • salaris conform cao Sociaal Werk, inschaling trede 8
 • eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioenregeling
 • een afwisselende baan met veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Uren

28 - 36 uur
minimaal 4 dagen

Salaris

inschaling conform cao sociaal werk

Bedrijfsomschrijving

De Zorggiraf is een organisatie die zich richt op het bieden van diverse vormen van ondersteuning en begeleiding aan kinderen met verschillende leeftijden en hulpvragen. We hebben meerdere groepen, die zijn ingedeeld op basis van leeftijd, ontwikkelingsniveau en het type begeleiding dat nodig is. De organisatie heeft locaties in Almere (Almere Poort en Almere Stad) en in Gooi ('s-Graveland).

Bij De Zorggiraf wordt naschoolse groepsbegeleiding aangeboden. Dit houdt in dat kinderen na schooltijd in groepen worden begeleid. Deze groepen zijn samengesteld op basis van de leeftijd en het ontwikkelingsniveau van de kinderen, zodat ze passende ondersteuning kunnen ontvangen en kunnen deelnemen aan activiteiten die aansluiten bij hun behoeften.

Daarnaast biedt De Zorggiraf ook specialistische groepsbegeleiding, zowel tijdens als na schooltijd. Dit betekent dat er specifieke groepen zijn voor kinderen met complexere hulpvragen die meer gespecialiseerde ondersteuning nodig hebben. Deze groepen worden begeleid door professionals met expertise op het gebied van de betreffende hulpvragen.

Voor kinderen die individuele begeleiding nodig hebben, biedt De Zorggiraf ondersteuning op een locatie van De Zorggiraf tijdens schooltijd. Dit kan nodig zijn wanneer een kind niet meer aanwezig kan zijn op school en individuele begeleiding nodig is om aan te sluiten bij de specifieke behoeften van het kind en om te voorkomen dat het kind thuis komt te zitten.

Kortom, De Zorggiraf is een organisatie die een breed scala aan ondersteuning en begeleiding biedt aan kinderen met verschillende leeftijden en hulpvragen. We hebben meerdere groepen op basis van leeftijd en ontwikkelingsniveau, en bieden naschoolse groepsbegeleiding, specialistische groepsbegeleiding en individuele begeleiding op locatie tijdens schooltijd aan.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in