+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving De Bilt.

Persoonlijk begeleider de Koperwiek | Bilthoven | 24-32 uur De Bilt

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Zideris

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.535 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

In deze functie help je mensen met een verstandelijke beperking om zelf de regie over hun leven te houden. Je werkt samen met de cliënt en hun netwerk om de zorg goed te regelen. Je maakt plannen en zorgt dat de zorg past bij de doelen van de cliënt. Ook help je bij dagelijkse dingen en activiteiten. Je werkt in een team dat zelf veel kan beslissen. Bijzonder is dat je met fiscale voordelen bijvoorbeeld een (elektrische) fiets kan kopen. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Dit ga je doen
Als persoonlijk begeleider coördineer je de zorg rondom de cliënten en ondersteun je hen om de regie over hun eigen leven te houden. Samen met de cliënt en andere betrokkenen analyseer je de zorgvraag, stel je het persoonlijk plan op en houdt deze actueel. Je vertaalt de beschreven doelen naar dagelijkse zorg en begeleidingsactiviteiten. Daarvoor heb je regelmatig contact met cliëntvertegenwoordigers en het verdere sociale netwerk van de cliënt, waarbij je steeds de zorgvraag van de cliënt op je netvlies hebt.

Je zorgt dat indicatieaanvragen op orde zijn. Je maakt tijd vrij voor het maken van rapportages en het lezen en verwerken van mails en andere belangrijke administratie. Als persoonlijk begeleider heb je een coachende rol binnen je team wat betreft de inhoudelijke zorg. Je hebt een open, nieuwsgierige en onderzoekende houding.

Natuurlijk werk je als persoonlijk begeleider ook mee in de dagelijkse ondersteuning van de bewoners. Je begeleidt, ondersteunt en stimuleert de bewoners bij hun ontwikkeling en bij activiteiten in de woon- en leefsituatie. Je bent in staat om actief mee te bouwen aan een sterk zelf organiserend team. 

Dit bieden we jou

  • Een salaris van maximaal €3.535 bruto per maand (FWG 40) op basis van een 36-urige werkweek;
  • Een jaarcontract, dat bij goed functioneren omgezet wordt in een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Werkkostenregeling m.b.t. fiscale voordelen, dit kan je bijvoorbeeld inzetten voor het kopen van een (elektrische) fiets;
  • Introductiecursus Gentle Teaching;
  • Ruime opleidingsmogelijkheden;


Hier kom je te werken
Locatie de Koperwiek is een 24-uurs woonvorm in een vertrouwde wijk midden in Bilthoven. Op de Koperwiek wonen 30 cliënten met een matig tot licht verstandelijke beperking en volwassenheid van 19 t/m 80 jaar. Onze cliënten worden begeleid vanuit hun eigen appartement/studio, maar kunnen ook gebruik maken van een ontmoetingsruimte. Cliënten die behoefte hebben aan de nabijheid van de begeleiders en hulp bij ADL, maar ook hulp bij hun zelfredzaamheid, zitten hier op de goede plek. We zijn een zelforganiserend team van collega's die elkaar ondersteunen waar nodig.

Over Zideris

Zideris is een middelgrote organisatie met een eigen gezicht. Wij bieden professionele behandeling, begeleiding en ondersteuning aan jongeren, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. We zijn dé persoonlijke zorgverlener in de langdurige zorg en onderscheiden ons door onze warme en professionele zorg én de persoonlijke relatie met onze cliënten.

Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame omgeving met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Samen zorgen we voor een fijne werkplek met aandacht voor leren. Wil je weten hoe dat er in de praktijk uitziet? Lees dan meer over onze visie of bekijk de vlogs van onze collega’s Milou en Luuk op ons YouTubekanaal.


Dit neem je mee

  • Een zorg gerelateerde mbo-diploma niveau 4;
  • Ervaring met de doelgroep;
  • Bereidheid om in onregelmatige diensten volgens rooster te werken.

De begeleidingswijze wordt vormgegeven vanuit de methode Gentle Teaching. Dit betekent begeleiden vanuit de relatie, gelijkwaardigheid, sturen en begrenzen als dit voor welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Nieuwsgierig?
Mooi, wij ook naar jou! Laat je gegevens achter en dan spreken wij je snel voor een eerste telefonische kennismaking.
Liever eerst even contact? WhatsApp of bel dan met ons recruitmentteam via 06-51247141. Mailen kan ook via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij vinden de veiligheid en bescherming van onze cliënten en collega's belangrijk. Daarom wordt er, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd. Deze vacatures worden zowel intern als extern uitgezet, waarbij interne kandidaten voorrang hebben bij gelijke geschiktheid.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in