+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Klantcontact Medewerker Bijzonder Beheer SNS Almere

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bureau Klantcontact

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.672 - € 4.110 p/m
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie help je mensen met financiële problemen. Je luistert naar hun verhaal en zoekt samen naar oplossingen. Je werkt vooral vanuit huis, maar soms ga je naar kantoor. Het is belangrijk dat je goed kunt luisteren en met mensen kunt praten. Je krijgt een laptop en veel vrije dagen. Ook is er een programma voor je gezondheid. Dit alles om ervoor te zorgen dat je met plezier naar je werk gaat. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een dynamische klantcontact functie in Almere? Ben je een professional in het financiële klantcontact waar je met je inlevingsvermogen het verschil kan maken voor mensen?
En wil je daarnaast grotendeels thuiswerken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie
Als klantcontact medewerker op de afdeling Bijzonder Beheer speel je een cruciale rol in het ondersteunen van klanten die betalingsproblemen ervaren of verwachten. Je bent hun eerste aanspreekpunt en luistert aandachtig naar hun verhaal. Met jouw inlevingsvermogen en gestructureerde aanpak help je hen om tot passende oplossingen te komen. Of het nu gaat om het bieden van betalingsregelingen, het doorverwijzen naar gespecialiseerde hulp, of het begeleiden bij de verkoop van een woning, jij staat klaar om te helpen.
Je kan in deze functie ook worden benaderd door klanten die binnen een jaar financiële problemen verwachten. Gedurende dit jaar ben je verantwoordelijk voor het beheer van hun portefeuille. Met empathie en oprechte interesse achterhaal je de kern van het probleem en werk je samen met de klant aan een passende oplossing. Je beoordeelt onder andere dossiers met betrekking tot WSNP, verhuur, en NHG, neemt initiatief en zoekt binnen vastgestelde richtlijnen naar oplossingen. Voorafgaand aan je werkzaamheden krijg je een inwerkperiode in Utrecht, waar je alle benodigde kennis en vaardigheden opdoet. Na deze inwerkperiode kun je grotendeels (80%) vanuit huis werken, maar wordt verwacht dat je minstens één keer per week op locatie in Utrecht aanwezig bent.

Wat we van jou verwachten
We zoeken naar iemand met een groot empathisch vermogen, die goed kan luisteren en oprecht geïnteresseerd is in het welzijn van anderen. Je hebt HBO werk- en denk niveau en ervaring in klantenservice, bij voorkeur met complexe situaties. Daarnaast heb je kennis van wet- ren regelgeving op het gebied van bijzonder beheer dossiers, hypotheken en aanverwante producten. Bij voorkeur beschik je over ervaring in het beheren van bijzonder beheer dossiers. Ook ben je in het bezit van WFT Basis, WFT Hypothecair krediet en/of WFT Vermogen.

Werktijden en locatie
Je werkt op werkdagen tussen 09:00u en 17:00. Het exacte rooster wordt in overleg met je teamleider vastgesteld. Je dient minimaal 24 uur per week beschikbaar te zijn, je kan maximaal 36 uur per week werken. Het bedrijf is gevestigd in Almere en goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als eigen vervoer.

Salaris
Het salaris voor deze functie ligt tussen de €2.672,04 en €4.110,84 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Het exacte salaris is afhankelijk van je werkervaring.
Daarnaast krijg je onder andere:

  • een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt;

  • een goede collectieve pensioenregeling, met een inleg van de Volksbank van 22,5% van de salarissen;

  • thuiswerken is bij ons heel normaal;

  • een persoonlijk opleidingsbudget van 750 euro per jaar, naast de standaard opleidingsmogelijkheden;

  • een thuiswerkvergoeding van 40 euro netto per maand en iedere 5 jaar een budget van 900 euro om jouw thuiswerkplek in te richten;

  • een NS-Business Card én een vergoeding per km als je naar werk fietst;
  • een fietsplan om voordelig een fiets aan te schaffen;

  • gedeeltelijk doorbetaald vrijwilligerswerk;

  • een vitaliteitsprogramma met workshops en coaching voor jouw mentale en fysieke gezondheid;

  • een laptop;

  • 208,8 verlofuren o.b.v. fulltime dienstverband ongeacht je leeftijd.

Over ons
Bureau Klantcontact is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor functies in de klantcontact sector. Wij helpen je bij het vinden van de juiste passende baan, en willen niets liever dan dat jij met plezier naar je werk gaat.
Wij begeleiden je van begin tot eind door het sollicitatieproces, waardoor je goed voorbereid bij een nieuwe werkgever op gesprek komt. Enthousiast geworden over deze baan? Lees hieronder hoe je kan solliciteren!

Solliciteren!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Na je sollicitatie nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken.
Solliciteren kan door te klikken op de sollicitatie-button op deze pagina. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Jesse van den Berg via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . Dit nummer kan je ook gebruiken om te solliciteren via WhatsApp. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in