+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Contractmanager regio Almere Almere

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Breijer

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Breijer

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 - € 6.400 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als contractmanager bij ons ben je het middelpunt voor onze integrale onderhouds- en beheercontracten. Je leidt een team dat zowel bouwkundig, werktuigbouwkundig als elektrotechnisch onderhoud verzorgt aan vastgoed. Je bent de essentiële schakel tussen opdrachtgever, gebruiker en interne organisatie, waarbij je de kwaliteit waarborgt en innovatieve oplossingen nastreeft. Geniet van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto en flexibele werklocatie. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als contractmanager wordt jij verantwoordelijk voor onze integrale en langlopende onderhouds- en beheercontracten. Jij zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van ons contract en bent het gezic

Functieomschrijving

In deze verantwoordelijke functie geef jij sturing aan onze integrale onderhouds- & beheercontracten. Binnen deze contracten voeren wij op zowel bouwkundig-, werktuigbouwkundig- als elektrotechnisch vlak het beheer en onderhoud uit. Dit alles aan het vastgoed van onze klanten.

Jij bent dé schakel tussen de opdrachtgever, de gebruiker van het gebouw en onze organisatieonderdelen en borgt de kwaliteit van de dienstverlening. Je fungeert als het primaire aanspreekpunt en sparringpartner op tactisch en strategisch niveau extern richting de klant evenals in de interne organisatie. Je zorgt ervoor dat je weet wat er speelt bij je opdrachtgever(s), bouwt aan relaties en bewaakt de fasen en voortgang van de onderhoudsprojecten vanaf de implementatie tot en met de uitvoering. Je werkt mee aan meerjarenonderhoudsplanningen (MJOP’s), verduurzamings- en digitaliseringsvraagstukken, advies- en onderhoudsrapportages en je bewaakt de SLA’s KPI’s en financiële voortgang.

Daarbij inspireer, ontwikkel, ondersteun, faciliteer, coach en motiveer je je team, bestaande uit Contract Coördinatoren, Werkvoorbereiders, Business Support Medewerkers en buitendienstmedewerkers. Voor de Contractcoördinatoren fungeer je als klankbord voor het oplossen van knelpunten. Je draagt actief bij aan de ontwikkeling van je team. Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent en blijft van de laatste ontwikkelingen in de verschillende vakdisciplines en stuurt onderaannemers aan.

Een van de sleutels tot succes is open communicatie, verbinding zoeken en continu samen met je team en je opdrachtgever(s) werken aan innovatieve oplossingen. Je toont eigenaarschap als zaken complex worden en als je iets niet direct kunt oplossen, maak je dat bespreekbaar en maak je je gesprekspartners deelgenoot van de uitdaging. Hiermee creëer je vertrouwen en laat je zien dat je ieders belangen ziet en wat je gesprekspartners drijft.

Wie zijn wij?

Breijer is onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de bouw, renovatie, verduurzaming en technisch onderhoud van gebouwen.

Facilicom Solutions is onderdeel van de Facilicom Group, een familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers. We zijn één van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee één van de grootste werkgevers in Nederland. Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor.


Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving binnen Facilicom Group, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Je komt terecht in een omgeving met veel ruimte voor jouw inbreng.

Ons aanbod:

  • Een bruto maandsalaris van € 5.000,- tot € 6.400,- afgestemd op jouw ervaring, skills en competenties;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen, 8% vakantiegeld en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal en Techniek;
  • Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon;
  • De mogelijkheid om flexibel te werken vanuit één van onze kantoren, thuis of bij de klant. De centrale standplaats voor deze rol is Almere;
  • Uitstekende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Een werkgever met een sterke maatschappelijke drive die aandacht heeft voor jou, jouw mening en voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
Wie je bent

Als contractmanager zorg jij dat alle schakels aan elkaar verbonden worden. Communicatie en samenwerking is voor jou een tweede natuur. Je houdt van bouwen aan een organisatie en bent bereid samen met ons te groeien.

Verder zien we graag:

·       Je hebt een afgeronde HBO opleiding;

·       Kennis en ervaring met installatietechniek op de gebieden E en W;

·       Je beschikt over relevante werkervaring;

·       Beschikbaarheid van 40 uur per week is een pré;

·       Je bent ondernemend, initiatiefrijk, sensitief en een stevige gesprekspartner.

Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega. Heb je nog vragen over de rol? Neem dan contact op met Henk Schelhaas of met Ingrid Vijfhuizen onze recruiter, op 06 – 5783 5672 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in